IVANIN PRIJATELJ PLANINAR O ODNOSU NJE I JETMIRA Ubica nije ljudsko biće već monstrum!
Foto: Printscreen/Instagram

Ivana je ugušena, a osumnjičeni za kojim je raspisana međunarodna poternica je Jetmir G, navodno njen emotivni partner koji je u njenom stranu boravio 12 dana pre ubistva. Više javno tužilaštvo u Beogradu kao motiv zločina je istaklo Jetmirovu ljubomoru, a iščekuje se njegovo hapšenje i saslušanje.

Ivanin prijatelj planinar, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da ne može da veruje da je Ivanu ubio drugi planinar, ali ni to da je ona bila sa Jetmirom u emotivnoj vezi.

- Njega nisam poznavao i sad mi je jako milo zbog toga, ali nju jesam. Bila je u planinarskom domu gde sam ja radio i zbližili smo se kao da mi je bila rod rođeni, boravila je sa planinarima kod mene u domu. Bila je jako vesela i pristojna devojka - kaže naš sagovornik i dodaje da je ostao u kontaktu sa Ivanom i grupom koja je planinarila kod njega u domu.

Tinejdžera udario voz u Mladenovcu dok je pretrčavao prugu! - Alo.rs

- Čuo sam se da ostalim planinarima, svi su u čudu da može monstrum da ubije tako divno stvorenje, svi su ožalošćeni i ogorčeni. Trebalo je da me poseti na proleće, mnogo mi je žao što je neću videti. Kao da sam izgubio svoju ćerku - kaže Ivanin prijatelj i dodaje da je Ivana bila puna života.

Za Jetmira kaže da za da je planinarski vodič, ali da ne veruje da je Ivana sa njima bila nešto više od prijatelja.

- On je planinarski vodič i instruktor, a planinari su posebna fela oni su kao braća i čuvaju jedni druge. Ne verujem da je ona bila u posebnoj vezi sa njim sem te koja važi među planinarima, zaštitnička i prijateljska - kaže sagovornik.

Pretukao mladića, pa njegovu devojku pljunuo u lice dok ga je držala! - Alo.rs

-Verujem da ga je primila u stan kao druga i planinara - dodaje.

Strah

Naš sagovornik kaže da se samo plaši jedne stvari, da će njen ubica izbeći ruku pravde.

- To nije ljudsko bice to je monstrum. Plašim se da je već otišao ko zna gde i da ga ruka pravde neće stići. Ne mogu ni da zamislim kako je njenoj porodici dok sve ovo gleda i prati, kad je nama koji smo joj prijatelji na putovanjima ovako užasno - kaže on.

Ivanin prijatelj se osvrnuo i na komentare na društvenim mrežama i rekao da mu nisu jasni oni koji brane Jetmira, a napadaju Ivanu.

- Malo je takvih, ne mogu da kažem, ali sam ogorčen da ih uopšte ima. Mislim i da je neki od tih profila njegov, da se bolesnik pravda narodu za nedela!

Podsetimo, ubica je rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Ona se branila od napadača te je Jetmirov DNK pronađen ispod njenih noktiju što je bio ključni dokaz u istazi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading