NAJNOVIJI DETALJI IZ ISTRAGE O NESTANKU ANE VOLŠ Osumnjičeni suprug Brajan ostavio za sobom niz zastrašujućih tragova o zločinu
Foto: Printscreen

Krvavi nož, tepih, prijava nestanka žene tek tri dana kasnije, jeziva internet pretraga... Samo su deo dokaza koje je američka policija prikupila protiv Brajana Volša, supruga nestale Ane Volš, a koji ga sumnjiče za ubistvo svoje žene.

''Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni'', rekao je američki tužilac Morisi.

SVE OČI UPRTE SLUČAJ ANE VOLŠ Brajan za dva sata izlazi pred sudiju!

Telefon lociran na dva spalionice

Izvori upućeni u slučaj izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Kohaset.

''Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno'', kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Jezivi dokazi, krvav nož i testera

Tokom dosadašnje istrage, a što je zvanično objavljeno jeste da su iz kuće zaplenjene dve prikolice za smeće, te je policija pronašla i instrumente za sečenje, uključujući testeru za metal i tepih za koje se veruje da sadrže biološke dokaze. Takođe, u podrumu kuće pronađen je krvav nož!

Policija je došla u posed snimka Brajana Volša u blizini kontejnera prodavnice pića u Svompskotu na dan nestanka njegove supruge. Takođe, otkriveno je da je Volš kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Gugl pretraga, kako se osloboditi tela

Policija je izvršila i digitalnu pretragu i pronašli su još dokaza koji su teretili Brajana Volša. On je, naime, u gugl pretrazi uneo fraze poput: „Kako se osloboditi tela žene od 52 kilograma“ kao i „Kako raskomadati ljudsko telo“.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading