"STAJAO JE NA TERASI I GLEDAO KAKO MU RODITELJI KRVARE PO ULICI" Komšije opisale jezive scene zločina u Surčinu:
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

Kako su  ispričale komšije sa lica mesta u Ulici Mome Kapora, porodica je na tom mestu živela kao podstanari gde su se doselili pre 3-4 godine sa Kosova.

- Koliko znam, nikakve probleme ranije nisu imali. Ležala sam u krevtu i čula da neko doziva. Izašla sam da vidim šta je, zena čuči i kleči i drži ruku na vratu. U prvi mah nisam ni videla krv, ali kada je krenula sve jače sam pritrčala - priča komšinica Mirjana P.

Kako dalje navodi, tada je prišao i neki čovek i pozvao policiju.

- Ona je tada ustala i krenula do kapije. I onda se pojavila i Hitna pomoć. Muž se sve vreme držao u predelu grudi. Oboje su bili svesni srećom u trenutku dolaska Hitne pomoći - navodi ona.

Sin Raman došao je, kako saznajemo, da živi sa roditeljima poslednjih par meseci jer je raskinuo sa devojkom.

- Raman je ćutljiv dečko, ne priča mnogo. Vredan je, radio je svaki dan, ustajao u 5 ujutru. Radio je u magacinu u Zemunu. Otac mu radi u Gradskoj čistoći, a majka je isto čistačica u jednoj banci gde radi honorarno - dodaje komšinica.

Ona kaže da koliko zna, Raman se nije drogirao, niti je imao nekih drugih poroka.

- Ima i sestru koja ima dvoje dece, ali ne žive sa njima. Nikad nikakvih problema nisu imali, nije se čulo nista jutros.

Drugi komšija navodi da ništa nije slutilo da će doći do ovakvog ishoda i navodi da Irena Ramanu zapravo nije majka, već maćeha.

- Oni su pobegli iz kuće celi krvavi. Muž kada je video ženu raširio je ruke i krenuo ka njoj. Celi su bili krvavi. Ona mu nije majka, več maćeha. Ruždi iz prvog braka ima Ramana i ćerku. Maćehi je šikljala krv iz vrata, a on je stajao na terasi i sve to gledao. Gledao je roditelje kako se muče i krvare po ulici - rekao je komšija.

Podsetimo, policijska patrola uhapsila je Ramana Š. (26) zbog sumnje da je u u Ulici Mome Kapora u Surčinu nožem napao i više puta ubo majku i oca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading