NOVI DETALJI UBISTVA KOD VELIKE PLANE Pre zločina viknuo na ženu pa je ubio iz puške na proslavi 40 godina braka:  Ovo je razlog kobne svađe!
Printscreen

Ljubodrag N. (68) zvani Gera, iz okoline Velike Plane koji je u decembru brutalno ubio suprugu Milanku N. (65) i to na proslavi 40 godina braka, pre zločina izgovorio je jezivu rečenicu: "Sad ćeš ti da vidiš!"

Stravičan zločin, podsetimo, dogodio se oko 13.20 sati, 17. decembra prošle godine u porodičnoj kući u jednom selu pored Velike Plane.

Gurnuo je

- Osumnjičeni koji se trenutno nalazi u pritvoru, nakon hapšenja nije iznosio odbranu i iskoristio je svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem. U ovom delu postupka koji vodi Više javno tužilaštvo u Smederevu osumnjičeni će biti podvrgnut psihološkom i psihijatrijskom veštačenju - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Kobnog dana bračni par spremao se za proslavu 40 godina braka, a sve je navodno krenulo po zlu kada je Ljubodrag ušao u kuću vidno pijan. Nesrećna žena bila je sa komšinicom u domu kada je osumnjičeni došao.

Tragedija na Voždovcu - Alo.rs

Svađa zbog alkohola

Naš sagovornik navodi i da su se stvari ubrzo zakomplikovale.

- Ljubodrag je vidno pijan ušao u kuću, teturao se i jedva je stajao na nogama. Supružnici su počeli žustro da se svađaju jer je Ljubodrag opet pijan, i međusobno su se optuživali, a nisu se suzdržavali iako je komšinica tu pored njih i sve to sluša - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- Osumnjičeni je u svađi naleteo na Milanku i odgurnuo je na trosed. U jednom trenutku Milanka je izgovorila: "Ako budeš nastavio da piješ i nasrćeš na mene, vratiću se u Francusku!", nakon njenih reči ubica je pomahnitao.

Komšije u šoku

Kako dodaje izvor Ljubodrag N. je izleteo iz dnevne sobe i otišao u spavaću.

- Ljubodrag je izašao iz spavaće sobe i to sa puškom u ruci i rekao joj: "Sad ćeš ti da vidiš!" a zatim su se začuli pucnji - kaže izvor i nastavlja:

- Komšinica koja je jedini svedok zločina zaledila se od šoka. Međutim, njena deca su čula pucanj i odmah ušla u kuću kako bi pokušali da spase majku. Pozvali su policiju koja je ubrzo došla - prepričava čovek.

Kako kaže naš sagovornik, nesrećna žena iz Francuske došla je samo devet dana pre ubistva.

- Bračni par živeo je 40 godina u Francuskoj, a u septembru 2022. Ljubodrag se vratio u selo gde su izgradili veliko imanje, dok je Milanka došla 8. decembra jer je čekala francusku penziju - navodi naš sagovornik i dodaje da su supružnici uvek delovali kao skladan par bez problema.

Sedmorica huligana koji su napali Beograđane na Ilidži pušteni na slobodu - Alo.rs

Meštani

Hvalio se kakvu ženu ima

Meštani sela u kom se dogodio jezivi zločin rekli su ranije za medije da se osumnjičeni Ljubodrag N. svima hvalio kakvu ženu ima.

- Nikad ne bi rekli da ce Ljubodrag ubiti Milanku, delovali su kao normalni ljudi. Doduše dugo su bili u inostranstvu, pa smo ih viđali samo za praznike. Nekoliko dana pre zločina on se u kafani hvalio kako slavi 40 godina braka sa ženom svog života, a onda je ubio kao mačku - rekle su ranije komšije i dodale da su dva dana nakon zločina trebali da proslave i krsnu slavu Svetog Nikolu. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading