Alo!/Mediji NOVI DETALJI UBISTVA KOD VELIKE PLANE Pre zločina viknuo na ženu pa je ubio iz puške na proslavi 40 godina braka: Ovo je razlog kobne svađe! 19:30 Hronika 0
Mediji/Alo! OTKRIVENO OKO ČEGA SU SE POSVAĐALI SUPRUŽNICI PRE JEZIVOG ZLOČINA "Pijanice jedna, opet si u kafani, polazi kući i ne brukaj se" 20:37 Hronika 0
Mediji/Alo! LJUBODRAG JOJ JEDNIM METKOM ODUZEO ŽIVOT Milanka na društvene mreže kačila slike u muževljevom zagrljaju, nasmejani i srećni 20:44 Hronika 0
Mediji/Alo! KRVAVA GODIŠNJICA BRAKA Ovo je Milanka koju je suprug ubio iz lovačke puške nakon što se vratio iz kafane (FOTO) 17:07 Hronika 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 >> 12:05 Vesti 0