VOZILA "AUDI", PRETICALA, NAŠLI JOJ PIŠTOLJE, NOŽEVE I PANCIR! Ovo je uhapšena tinejdžerka iz Čačka (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Instagram/printscreen

Uhapšena tinejdžerka je vozila auto marke "audi A3" čačanskih tablica. Nakon što ju je policija zaustavila zbog saobraćajnog prekršaja, detaljnim pretresom su našli dva pištolja bez serijskog broja, ali i dva okvira sa 20 metaka i vagicu. S njom u kolima bila su još dva mladića M. Đ. (25) i sedam godina starijim I. Š.

- Uhapšene je saobraćajna policija zaustavila nakon što su nepropisno preticali u selu Prijanovići kod Požege, a nedugo zatim su zaustavljeni gde je kod devojke nađeno oružje koje je zapljenjeno - kaže naš izvor i dodaje da su dvojica mladića potom pobegla, ali su ubrzo uhapšena.

- Takođe, nađena su i dva noža i jedan pancir - dodaje izvor.

Nakon što su saslušani određen im je pritvor do 30 dana, a krivično delo koje im se stavlja na teret jeste nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Uhapšena je sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, veliki ljubitelj Partizana. Na Instagramu ponosno ističe da ide na utakmice ovog fudbalskog kluba, a svojevremeno se oprostila i od poznatog navijača Partizana Gorana Klještana Boskete (43), koji je u oktobru 2019. umro u jednoj teretani u Beogradu. Podsetimo, njemu je tada iznenada pozlilo tokom treninga u teretani.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading