IZMASAKRIRAO ŽENU, OPRAO RUKE, PA OTIŠAO DA KUPI CIGARETE?! Kapetan nakon zločina nesrećnu ženu pokrio garderobom koja je bila u dnevnoj sobi!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Bivši robijaš iz Leskovca Saša I. (46), koji je u petak nožem nasmrt izbo svoju dugogodišnju partnerku Gordanu D. (56), nakon zločina je navodno oprao ruke, pokrio je garderobom, pa otišao u prodavnicu da kupi cigarete, saznaju mediji.

Jezivi zločin, podsetimo, dogodio se u petak oko 20 sati u kući Gordaninog poslodavca, kome je kuvala, čistila i o kom se brinula. Nesrećna žena često se svađala sa osumnjičenim, pa čak i tukla, a na kraju je izgubila život.

Osumnjičeni se nakon ubistva sam prijavio policiji.

Tri uboda

- Po kraju se priča da je Gordana, navodno, prva njega napala, a da je Sa- ša bio pijan i ponavljao joj je da prestane da mu ,,zvoca". Navodno, tada je počeo da je šamara, udara rukama i nogama po telu, a valjda je i uzeo neki predmet i udario je po glavi - kaže za medije komšija ovog para i dodaje: - Zverski se branila, ali je on bio jači od nje i nije uspela da mu pobegne.

Ćerku i ženu ostavio bez krova nad glavom! - Alo.rs

Uzeo je zatim nož iz kuhinje i počeo da je ubada u predelu leđa i stomaka. Izbo je najmanje tri puta. Nesrećna žena počela je da krvari i pala je na pod nasred kuće.

- Kad je video šta je uradio, pao je pored nje na kolena, a zatim ustao i otišao do kupatila kako bi oprao ruke koje su mu bile krvave do laktova. 

ADVOKAT MLADEN MAGDALENIĆ

Još jedan zločin i pored većih kazni

Advokat Mladen Magdalenić kaže za medije da, nažalost, i pored pooštrene politike pravosuđa imamo i dalje žrtve nasilja u porodici.

- Osumnjičeni za ubistvo emotivne partnerke je povratnik, samim tim imamo osobu koja očigledno nije navikla na „normalan" svet i uslove jer je više od decenije bio iza rešetaka i očigledno nije uspeo da se socijalizuje i prilagodi. Verovatno je tu nesrećnu ženu ugnjetavao i na neki način zlostavljao, a na kraju i ubio, a sada se vraća tamo gde i „pripada".

Povratnicima je teško i da se zaposle, jer ih društvo na neki način odbacuje, ali to nije opravdanje da se ponovo počini krivično delo i to, kao i prošlog puta, ono najteže - kaže Magdalenić.

Čekao policiju

Saša je pozvao policiju i ispričao im šta se dogodilo. Zatim je izašao iz kuće i otišao u lokalnu prodavnicu, gde je prodavačici i jednoj mušteriji prilikom kupovine cigareta rekao da je ubio Gordanu. Prema rečima meštana, Saša se zatim vratio u kuću gde se dogodio zločin i sačekao policiju.

- Sedeo je i čekao policiju, a kad su došli, mirno je ispružio ruke i oni su ga odveli. Lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt žrtve - kažu oni.

Pa da podsetimo, Saša I. bio je u zatvoru više od decenije i to zbog ubistva čoveka kog je ubio na granici BiH i Hrvatske, a iza rešetaka je bio i zbog droge. Nesrećna žena nekoliko puta je prijavljivala nasiInika, ali je svaki put na kraju odustala od prijave. Gordana je dvanaesta ubijena žena u porodičnom nasilju od početka godine u Srbiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading