BOLESNO! Saslušana M. M. (53) iz Dimitrovgrada osumnjičena da je motkom ubila tuđeg psa: Udarala štene čak i kad je izdahnulo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Jeziv snimak svirepog nasilja nad životinjom u Dmitrovgradu, u dvorištu porodične kuće, uznemirio je javnost. Na njemu se vidi kako se žena, iz čista mira, zverski iživljava nad malenim psom. Kučence je bilo vezano za bure, M. M. je osumnjičena da ga je tukla drvenom motkom do smrti. Čak i kada više nije pokazivalo znake života kako se na snimku vidi, nije se zaustavila, već je nastavila da ga bije.

Kako se vidi na snimku, ubica kučenceta je sve vreme urlala „Kude“ i, iako je psentance sve vreme cvilelo, nije prestajla krvnički da ga tuče. Kada je završila sa ludačkim iživljavanjem nad nemoćnom životinjom, preko ramena je dobacila osobi koja je snimala, da nema ništa protiv da slika mrtvo štene.

Ko snima i ne radi ništa?!

Jedan od najčešćih komentara na svim društvenim mrežama u vezi sa zverskim ubijanjem šteneta je da je osoba koja je snimala saučesnik.

„Da je odreagovala, pas verovatno ne bi stradao. Tako da treba videti i ko je ova budala koja sve nemo posmatra. A ova bolesnica koja je izvršila ne samo krivično delo, već ubila nedužno stvorenje treba išutirati i isprebijati istim tim predmetom, ako ćemo o pravdi. Ali, pošto se nasilje ne rešava nasiljem, niti je dolično, hajde da vidimo da li je rešenje neka tamo kaznica“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka

U međuvremenu, oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu saopštenjem da je M. M. (53) iz Dimitrovgrada uz, krivičnu prijavu, saslušana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila ubijanje i zlostavljanje životinja.

Ona se sumnjiči da je u dvorištu porodične kuće u Dimitrovgradu, drvenim štapom više puta zadala udarce psu nepoznatog vlasnika, koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

BOLESNO! Saslušana M. M. (53) iz Dimitrovgrada osumnjičena da je motkom ubila tuđeg psa: Udarala štene čak i kad je izdahnulo!

Foto: Printscreen

 

Kako je za Alo! nezvanično rečeno u PU Pirot, čiji pripadnici su je i uhapsili i priveli u OJT, M. M. je saslušana i puštena, a protiv nje će biti podneta krivična prijava.

Saslušan je i svedok, a javnost čeka odluku o adekvatnoj kazni.

Iako, nažalost, nije ni prvi ni poslednji, ovaj monstruozni snimak je razbesneo javnost. Većina onih koji su ga pogledali traže njastrožu kaznu ne samo za osumnjičenu M. M. već i osobu koja je snimala video, uz komentar da je „nepojmljivo da nije sprečio ubicu i bar pokušao da zaštiti štene“.

Koliko su ovog puta ogorčeni ljudi koji se i inače zalažu za prava životinja, ilustruje podatak da su mnogi podelili fotografiju osumnjičene M.M. uz naslov: „Ovo je ubica nedužne životinje“.

Snimak možete pogledati OVDE. Upozorenje! U pitanju je uznemirujući sadržaj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading