SPREMALA SE ZA SLIKANJE, PA OTIŠLA U SMRT Deka ubijene dežurne učenice neutešan: Umesto da moja unuka sahranjuje mene, ja nesrećnik moram nju!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Deda jedne od devojčica koja je ubijena u hodniku Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", kao dežurna učenica, došao je da oda počast tragično nastradaloj deci i Draganu Vlahoviću, čoveku koji ih je dočekivao i pratio iz škole.

- Sve mislim nije istina, javiće mi da je moja unuka došla kući. Umesto da moja unuka sahranjuje dedu, ja nesrećnik moram nju... lepu dedinu odbojkašicu. Kako ćemo svi živeti dalje, ne znam. I stariji unuk išao je u ovu školu. Sredila se dedina unuka, obukla haljinicu, sreća moja i otišla da se slika - kaže neutešni čovek opisujući potom koliko je bolno pratiti naslednike.

Priveden mladić koji je pretio masakrom u Bihaću - Alo.rs

Deda ubijene je napomenuo da se pre dve noći njegova unuka sa porodicom vratila sa puta. 

- Poslala mi je iz Soluna snimak. Došli su preksinoć s puta, tamo su proveli praznik. Majka kaže kud nisu ostali još jedan dan da izbegne tragediju -  u nemoći govori deda dok lista u telefonu fotografije voljene unuke.

Podsetimo, učenik sedmog razreda K. K. (13) ubio je osmoro dece i čuvara škole u sredu ujutru u  Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. U ovom jezivom napadu teško je ranio i nekoliko vršnjaka kao i nastavnicu istorije. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading