RODITELJI, DECA I HILJADE GRAĐANA UPALILI SVEĆE I POLOŽILI CVEĆE ZA UBIJENE ANĐELE Beogradu održan komemorativni skup žrtvama masakra u OŠ Vladislav Ribnikar 06:00 Hronika 0
DVE GODINE OD MASOVNOG UBISTVA U ŠKOLI Reka ljudi ispred "Ribnikara", čuju se samo jecaji 09:43 Hronika 0
KRVAVI PIR DEČAKA UBICE Ispovesti ljudi koji su se zatekli u "Ribnikaru" nakon masakra 08:15 Hronika 0
VLADIMIR KECMANOVIĆ ŠOKIRAO U SUDNICI: "Neka deca u školi sama zaključe zašto je moj sin počinio masakr!" 06:00 Hronika 0
MESECIMA LEŠINARILI I TVRDILI DA JE VLAST ODGOVORNA ZA "RIBNIKAR" Sada priznaju: Za "Ribnikar" nije kriva vlast, za razliku od slučaja Zagreba i Cetinja! 22:02 Vesti 0
ZBOG OVOG PITANJA JE DEČAKU KOJI JE POČINIO MASAKR U RIBNIKARU POZLILO NA SUĐENJU Lekari morali da reaguju 20:27 Hronika 0
SAMO SAM KOLEGINICI REKLA: "MOLIM TE, DAJ MI RUKAVICE" Doktorka Hitne pomoći opisala šta je zatekla na dan tragedije u Ribnikaru 18:17 Hronika 0
"NIKADA NEĆU ZABORAVITI BAKU KOJA STOJI, ČEKA I PONAVLJA IME SVOJE UNUČICE" Majorka policije je među prvima kročila u "Ribnikar" 3. maja 13:34 Hronika 0
PREMIJER SA MINISTRIMA ODAO POŠTU ŽRTVAMA Položili su cveće i upisali se u knjigu sećanja 12:34 Vesti 33
BOLNE SCENE ISPRED ŠKOLE U KOJOJ SE DESIO MASAKR Roditelji zagrljeni u suzama napustili Ribnikar (FOTO) 10:20 Hronika 0
"PAMTIMO!" PREKID PROGRAMA U ZNAK SEĆANJA NA ŽRTVE "RIBNIKARA" Na svim televizijama u 8.41 bila je samo crna slika 08:55 Hronika 0
NI SUZE NI VRISAK NE POMAŽU Godinu dana od masakra u školi "Vladislav Ribnikar" - NOVI DANI NE MOGU DA UMANJE NEDOSTAJANJE 08:05 Hronika 0
PRE TAČNO GODINU DANA SVANULO JE POSLEDNJE ŠKOLSKO JUTRO ZA NAŠIH 9 ANĐELA Predsednik Vučić položio cveće u školi "Vladislav Ribnikar" 07:24 Vesti 86
DANAS SE NASTAVLJA SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA UBICE: Kecmanovići će danas svedočiti po tužbi porodice Adriane Dukić! 07:30 Hronika 0
ĐILAS OPET ZLOUPOTREBLJAVA TRAGEDIJU: Šta će policajac ispred „Ribnikara“, zabranite rijalitije i Vučića! 14:27 Vesti 73
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
METAK ULETEO U KUĆU I DEVOJČICU (7) POGODIO U MOZAK! Hitno se oglasila policija: Slomljeno nam je srce...(VIDEO) 19:40 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. JUN Vodolije nalaze balans u ljubavi, Bikovi da se bace na posao, a ostali? 19:32