POSLEDNJI POZDRAV ŠKOLSKOM SUPERHEROJU SA VRAČARA Nastradali ''čika Dragan'' biće sahranjen u subotu
Foto: Printscreen/Printscreen

Dragan V., ubijeni domar škole "Vladislav Ribnikar", biće sahranjen u subotu u 12 časova na groblju Lešće, dok će opelo početi oko 10.30 časova.

"PRVO VIDIM ISTE PANTALONE I KOSA KAO MOJE DETE, A ONA KRVAVA!" Borovčanin opisao jezive scene u KCS nakon masakra na Vračaru

Nasmejana legenda, kako su ga zvali đaci, zauvek će ostati u njihovim srcima, obećavaju mu. Koliko su ga voleli i cenili pokazuju i oproštajne poruke koje se šire društvenim mrežama, a jedna od učenica izmamila je gorke suze na lice svim prisutnima koji su jutros došli da odaju poštu i zapale sveću preminulima.

Naime, devojčica je radnika škole nacrtala odevenog u herojski plašt, uz simboličan kratak opis: "Naš heroj".  Pored ovog crteža oko škole se nalaze i poruke upućene njemu.

"Čuvaj mi se tamo gore, Dragane moj dobri, voli te Luka"...

"Hvala našem Draganu što je bio tu za nas"...

Sinoć je pristigao i snimak sa TikToka posvećen legendarnom domaru u kom mu je jedan od učenika poručio da će za njih, sve dok budu prelazili prag škole, Dragan stajati na vratima.

POSLEDNJI POZDRAV ŠKOLSKOM SUPERHEROJU SA VRAČARA Nastradali ''čika Dragan'' biće sahranjen u subotu

Foto ALO!

 

''Dragan je bio legenda "Ribnikara", sve nas je voleo i mi njega. Uvek me je pozdravljao kada uđem u školu, uvek bi me upozorio da li je tu pedagog da bih mogao da se našalim sa drugarima. Sve nas je čuvao i voleo, bio je srećan i nasmejan i uživao u svom poslu. Pored Dragana svi smo se osećali sigurno i srećno'', objasnio je učenik "Ribnikara".

Od Dragana se opraštaju i porodica i prijatelji koji zajednički šalju poruku - ovakav kraj nije zaslužio.

Podsetimo, nezapamćena tragedija pogodila je juče Srbiju. Umesto normalnog jutra u jednoj od najboljih beogradskih škola, začuli su se rafali. Pištolj u rukama držao je trinaestogodišnji K.K, koji je ubio osmoro vršnjaka i čuvara Dragana. Šestoro drugara iz klupe je ranio, kao i nastavnicu istorije.

On je odmah uhapšen, a privedeni su i njegov otac i majka.

K.K. je napravio kompletan plan za odstrel i spisak sa imenima meta. Pištolj kojim je počinio zločin je očev, piše beogradski medij.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA    

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading