DETALJI KRVAVOG PIRA U ŠKOLI NA VRAČARU Ovog druga je ubio zbog ljubomore?
Foto: Printscreen/Foto: Alo.rs

K. K. (13) pobio je osam svojih drugova iz škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a više njih je ranio u krvavom piru koji je šokirao Srbiju! Motiv masovnog ubistva o kojem izveštava čitav svet još je nepoznat, a za sada se samo nagađa zbog čega je jedan tinejdžer odlučio da učini najstrašniji zločin u modernoj istoriji Beograda.

Ono što je mnogima privuklo pažnju je i to, što se na njegovom spisku za odstrel našao veliki broj imena, koja su, kako navode poznanici, njemu bili veoma bliski drugovi.

DETALJI KRVAVOG PIRA U ŠKOLI NA VRAČARU Ovog druga je ubio zbog ljubomore?

Foto: Alo/ilustracija

 

Među njima je navodno i talentovani A. Č.

- Na društvenim mrežama i u medijima kruži fotografija razreda na kojoj se vidi K. K. kako u klupi sedi sa A. Č. Poznanici tvrde da su njih dvojica bili u dobrim odnosima i zajedno sedeli u klupi. Neki pominju da se mali A. Č. našao na spisku zbog ljubomore koju je izazivao kod K. K. - navodi izvor blizak istrazi i dodaje stravine detalje:

DETALJI KRVAVOG PIRA U ŠKOLI NA VRAČARU Ovog druga je ubio zbog ljubomore?

 

 

- A. Č. je bio dobro, kulturno i uspešno dete. Bio je fenomenalan đak i veoma talentovan muzičar. osvajao je prve nagrade na brojnim takmičenjima što u Srbiji, što u inostranstvu. Sumnja se da je K. K. bio ljubomoran na njega, a navodno smetali su mu svi koji su bili uspešniji od njega - tvrdi sagovornik.

Utvrđuju se okolnosti nasakra.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading