ZAVRŠENO PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE Blažić iz dva oružja ubio osam osoba, saslušano 43 svedoka
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Veštačenje Uroša Blažića (21) koji je osumnjičen za masakr u Mladenovcu je završeno, a izveštaj je dostavljen u Više javno tužilaštvo u Smederevu. On se sumnjiči da je iz puške i pištolja ubio osam , a ranio 14 osoba. Njegova najmlađa žrtva je 15-godišnji dečak.

- Blažić je prethodnih mesec dana veštačen u Specijalnoj zatvorskoj bolnici. Trenutno se nalazi u pritvoru u Smederevu. O rezultatima veštačenja nezahvalno je govoriti jer će se ono još analizirati. U pitanju je jako obiman i zahteva predmet i u cilju je istrage, da se rezultati veštačenja u ovom trenutku ne objavljuju- kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Krvavi pir započeo u Malom Orašju, a nastavio u Duboni

Nakon zločina ukrao je automobil kojim je pobegao do Malog Požarevca, zatim uz pretnju bombi oteo taksistu i devojku koja je bila mušterija i otišao do sela Vinjište kod Kragujevca.

U pritvoru se nalaze i njegov otac, ujak i brat jer je policija u njihovim prostorijama našla oružje za koje nisu imali dozvolu.

Do sada je u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu saslušano 43 svedoka. Troje ljudi, na koje je Uroš Blažić pucao, ali ih, na sreću, nije povredio, dobili su status oštećenih svedoka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading