Nermin Sulejmanović
Foto: Alo/Društvene mreže

Požar emocija! Posle masakra koji je počinio Nermin Sulejmanović (35) iz Gradačca u BiH, cela država se podigla na noge! Tuga, pretnje, napadi na sudije, političare, ali i svađanje među sugrađanima napravili su haos u toj državi. Među ubijenima su otac i sin poreklom iz Srbije.

Krvnik oteo Tutincovu ćerku i nagovorio je da opljačka svoju porodicu!

Među žrtvama su i turski državljani Odner Džengiz i njegov sin Denis. Kako saznajemo, oni su rodom iz Tutina u Srbiji, a razlog zbog kojeg je pucao u njih ledi krv u žilama.

- Pucao je u oca, sina i majku iz Gradačca zbog ranijih nerašćišćenih računa, ali i zbog prošlosti Sulejmanove, koja je povezana sa porodicom Džengiz. Pre nekih 7-8 godina ovaj idiot je oteo Džengizovu kćerku koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci je obećavao zlatnu budućnost kako to već pali kod maloletnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 evra iz kuće. Onda su sa tim parama otišli negde u Srbiju. Dve nedelje agonije u Džengizovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa hiljadu evra i eto. Naravno, Džengiz ga je tužio i tražio da mu vrati pare, ali od toga ništa. Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta je agonija trajala oko osam godina - tvrdi poznanik porodice.

Poznati bodibilder je uživo na Instagramu prenosio kako ubija svoju suprugu u njihovom domu, a zatim hicima iz pištolja ubijao je i poznanike. Ubio je svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović (35), oca i sina Odnera Džengiza i Denisa, a ranio Odnerovu suprugu, meštanina Nedima Pamukovića i policajca Huseina Kotarića.

Nermin Sulejmanović

Printscreen

 

Bolesnici podržali Nermina!

Nažalost, postoje i oni koji su podržavali Sulejmanovića u toku stravičnog prenosa zločina. Pod istragom je mladić Huso I. koji je monstrumu pisao direktne poruke podrške. Zbog toga su mnogi iz BiH njemu uputili brojne pretnje, međutim, on je njima drsko poručio: „Ko god ima da mi kaže nešto od vas jajara, slobodno dođite i recite, svako zna gde živim. Vi ste rute male i gnjide koje su jake samo na tastaturi. Trebalo je da izađete vani i da se pokažete. Pozdrav za sve mangupe - napisao je mladić uz smajlije koji se vesele. Inače, lajv je pratilo čak 15.000 ljudi. Neki su ga oslovljavali sa „brat moj“, dok je jedan od pratilaca napisao oduševljeno: „Joj jesi napravio havanu krvi“

Inače, Odner Džengiz i njegova porodica rodom su iz Srbije. Živeli su u Tutinu, a zatim su neko vreme proveli u Turskoj, čije su državljanstvo i uzeli.

Nermin Sulejmanović

Društvene mreže

 

Besni na sudiju: Spavaš li mirno, Lejla?

Svakako najveći bes kod sugrađana izazvao je postupak sudije Lejle Numanović iz Opštinskog suda u tom gradu. Nesrećna Nizama je nekoliko dana pre zločina prijavila Sulejmanovića zbog porodičnog nasilja, a institucije su takoreći učinile veliko ništa. MUP iz Tuzle podneo je zahtev da se Nerminu izrekne zaštitna mera zabrane zbrane uznemiravanja i približavanja žrtvi nasilja. Međutim, sudija je taj zahtev odbila i obustavila postupak 7. avgusta.

-  Spavaš li mirno Lejla Numanović, znajući da si lično ti zavila u crno mnoge porodice i dete ostavila bez majke, oca monstruma ne želim ni da komentariše! Kakav je osećaj, Lejla, da sada dete raste bez majke?! Dignite se svi, smenite je sa funkcije! Lejla, Lejla, postoji jedna pravda, a to je ona kod Boga. Postoji karma, Lejla... da li si razmišljala da se sutra to može desiti tvojoj ćerki, sestri, drugarici...očigledno ne! Ti ih nosi na duši, i nosi bebu koju si ostavila bez majke, ostala je siroče! - piše u objavi jedne žene na društvenoj mreži Fejsbuk. 

Ovaj zločin izazvao je bes jer je nesrećna žena nasilnika prijavila, a sud je obustavio postupak. Takođe, veliko ogorčenje izazvale su i osobe koje su u lajvu podržavale krvnika koji se hvalio koliko njih je pobio, te vređao žene i uživo likvidirao.

Emir Džinović

Društvene mreže

 

Prete čak muškarcu koji je spasio bebu

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je radio Nermin Sulejmanović kao instruktor, bio je na mestu zločina i spasao je bebu nakon ubistva njene majke Nizame Hećimović. Dete je bilo svo u majčinoj krvi i sklonio ga je na bezbedno. Međutim, Emir se našao na meti razrjarenih fanova-monstruma, koji su njemu počeli da prete.

„Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš“, napisao je muškarac.

 

Određene osobe čak prete mladiću koji je spasao Nerminovu bebu, što je navelo mnoge da se upitaju šta se danas događa s ljudima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading