nasilje
Foto: Alo/E - Stock

Tužilaštvo je, imajući u vidu prethodnu višestruku osuđivanost okrivljenog, predložilo sudu da mu prethodno utvrdi kaznu zatvora od po jedne godine i sedam meseci i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine. Takođe, traži i da mu se izrekne mere bezbednosti obaveznog lečenja narkomana, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Ovo tužilaštvo je 17. oktobra podnelo sudu sporazum o priznanju krivičnog dela koji je zaključen sa okrivljenim i njegovim braniocem po optužnom predlogu protiv R.M. zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici. Sumnja se da je u aprilu u Surčinu, supruzi zadao više udaraca pesnicom u glavu, nakon čega je istrčala iz kuće i u pomoć pozvala oca okrivljenog. Otac je pokušao da ga smiri, a okrivljeni je sve vreme ženu vređao i govorio da će je ubiti.

Osumnjičeni je zatim ušao u raspravu sa ocem, uzeo sekiru, uhvatio ga za vrat i kragnu i rekao mu da se ne meša u njihove odnose. Oštećena supruga je zadobila lake povrede.

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading