Goran Abdulov
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Stanovnici zemunske ulice kažu da još pamte jeziv zločin koji se dogodio 2018. godine, kada je Goran Abdulov (39), poznatiji kao Jovana Transica, ubio svog emotivnog partnera Marka Radovića (24), inače studenta iz Bosne.

Tragedija koja je dve porodice zavila u crno dogodila se 8. jula 2018. godine u Ševinoj ulici u Zemunu, kada je Radović, poreklom iz okoline Nevesinja, ubijen sa sedam uboda nožem. Za njegovo ubistvo tereti se Abdulov, koji je uhapšen deset sati nakon ubistva, a sada se nalazi na izdržavanju kazne.

Goran Abdulov

Majka Gorana Abdulova zvanog Jovana Transica, Foto: Alo/ilustracija

 

Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana Abdulova, preminula je septembru 2022. godine, a uprkos zverstvu za koje je osuđen njen sin pružala mu je bespogovornu podršku, što je izazvalo šok u javnosti. Ona je za Alo! više puta ekskluzivno pričala o svom sinu govoreći za njega „da je bio kao avion“ i „da je najlepša žena u Železniku“.

Kako nam je ranije ispričala, Goran je u zatvoru dobio hormonsku terapiju, a sada mu predstoji samo operacija i promena dokumentacije.

Goran Abdulov

Ubijeni student Foto: Alo/ilustracija

 

- Dobija svoju terapiju i ampule koje su mu neophodne. Na deset dana dobija po dve ampule. Iz zatvora ga vode u Klinički centar. Predstoji mu samo operacija, on je praktično žena u muškom zatvoru. Velika mu je želja da ode na operaciju i da dobije žensko ime. Izabrao je ime Nina, a uzeće moje prezime, a ne Abdulov. Pod imenom Nina bio je poznat u krugovima u kojima se kretao. Kad sam ga poslednji put videla bio je nervozan, pio je lekove za smirenje. Stalno mi govori: „Jao, majko, kako je meni teško.“ U zatvoru je s dva mladića, nema nikakvih problema, iako je on bukvalno žena. On se povlači, ne zamera se. On je nežan i dobar - govorila je Dragica.

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading