Novi sad
Foto: Printscreen/Printscreen

Tridesetogodišnji muškarac ubijen je na potezu između ulica Matice srpske i Ulice Koste Hadži Mlađeg, na novosadskoj Podbari, a zločin i posle više od deset dana ledi krv u žilama. 

Još nije zvanično poznat razlog zbog kojeg je mladić brutalno ubijen u napuštenoj kući u samom centru Novog Sada.

Devojka O.Š. (18) iz Novog Sada 3. novembra oko ponoći izbola je nasmrt teču S.D. (30), a stravičnom ubistvu prethodila je porodična svađa.

Kako su navodili mediji, devojka (18) je nakon svađe uzela nož i nekoliko puta ubola teču, a sumnja se i da je ona sa ljudima koji su bili u kući u trenutku zločina pokušala da prikriju zločin.

Komšije su ispričale za medije, da je napuštenoj kući u Hadži Koste mlađeg živi veći broj ljudi problematičnog ponašanja bez stalnog mesta boravka, a komšije pretpostavljaju da su izbodeni muškarac i devojka koja ga je ubila bili u emotivnoj vezi ili da su se posvađali zbog mobilnog telefona.

Novi sad

Društvene mreže

 

- Nesrećni mladić je sahranjen, a devojka je uhapšena. Još nije tačno poznat motiv ubistva. Neki su navodili da su čak tinejdžerka i teča bili u vezi, dok drugi navode da su se posvađali zbog mobilnog telefona. Neki pak smatraju da postoji možda potpuno treći motiv njihove svađe. Utvrđuju se okolnosti, a porodica nesrećnog mladića još je u šoku zbog stravičnog gubitka - navodi izvor za Alo!

Komšije su navodile da su se iz te kuće često čule svađe i sukobi nakon konzumacije narkotika i alkohola. Majstori koji rade u blizini potvrdili su medijima da su se iz kuće svakodnevno čule vika i svađa.

- Sada tu kuću izbegavamo u širokom luku. I ranije smo izbegavali tuda da prolazimo, a posle tog ubistva svi se plašimo. Čini mi se da je ta kuća sada potpuno prazna. Čak i izbegavam tu ulicu - kaže komšinica za Alo!

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading