Jagodina deda ubistvo
Foto: Printscreen/Facebook

Telo Zorana S. (70) iz Jagodine pronađeno je u njegovom stanu, a zbog ubistva uhapšen je tinejdžer B. D. (19) iz Paraćina! Sumnja se da je starac upoznao mladića preko društvenih mreža i da ga je pozvao u svoj stan na seks-dejt, a da ga je osumnjičeni zatim nasmrt pretukao i preklao nožem!

Kako saznajemo, stravičan zločin dogodio se u sredu oko 15.30 sati u stanu žrtve, u jagodinskom naselju Sarina međa, u jednom lokalu koji je pretvoren u prostor za stanovanje.

Prema rečima našeg sagovornika, ubrzo su stavljene lisice mladiću B. D. (19) iz Paraćina koji se tereti za ubistvo Zorana.

- Ono što šokira još više jeste to da je policija u stanu zatekla i osumnjičenog mladića. On je navodno posle zločina pozvao svog druga i priznao mu šta je uradio. Drug je odmah pozvao policiju, a osumnjičeni tinejdžer je sačekao u stanu policiju - navodi izvor.

Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo B. D. danas bi trebalo da bude saslušan pred tužilaštvom.

- Celu noć sa njim su razgovarali psiholozi i stručnjaci, a uskoro bi trebalo da bude saslušan - navodi izvor za Alo!

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading