nesreća
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Mladić Aleksandar H. (23) poginuo je u pre nešto više od dva meseca u stravičnoj nesreći kod Petrovaradina, a prijatelji i danas ne mogu da dođu sebi jer ga, kako kažu, više nema!

Kako smo ranije pisali, policija i Hitna pomoć su sredinom oktobra primili poziv da se dogodila stravična nesreća. Jedna osoba je poginula, dok je više njih povređeno.

- Nesrećni Aleksandar je bio na mestu vozača u automobilu BMW, a na suvozačevom mestu se nalazila žena koja je zadobila teške povrede. Ona je hitno prebačena u Klinički centar Vojvodina sa višestrukim povredama. Došlo je do direktnog sudara dva automobila - navodi izvor, i dodaje:

- Povrede su zadobile i dve žene stare 52 i 67, kao i muškarac star 42 godine. Oni su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni na odeljenje hirurgije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku - tvrdi naš sagovornik.

Prijatelji su se opraštali od Aleksandra na društvenim mrežama.

 „Saučešće porodici. Počivaj u miru, dragi kolega, mnogo mi je žao!“, „U šoku sam i dalje... Bio je uvek vedar, nasmejan, nikada mu ništa nije bilo teško. Prava drugarčina, ako nije mogao da pomogne, nije ni odmogao”, nizale su se poruke.

Kako saznajemo, u njegovu čast je čak održana vožnja u Mišeluku.

- Ne možemo da se pomirimo sa tim da ga više nema - poručuje prijatelj za Alo!

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading