Dragomir J.
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine.

Dvojica mladića stara svega dvadesetak godina su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim su ga ostavili da umre u grmlju. Uzgred su navodno pokušali i da ga opljačkaju.

- Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto sela su dvojica mladića. Nije ih poznavao ranije. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da je kad je odbio, brutalno pretučen, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka ko će da ih plati - kaže jedna od Dragomirovih prijateljica, i dodaje stravične detalje:

- Najverovatnije je neka pića platio on, a neka ti klinci. Međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko četiri vinjaka. Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio probleme, pa se okrenuo i otišao čim je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23 sata, ta dvojica su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim su ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva, koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.

Prema našim informacijama, Dragomir je zadobio teške povrede i za život se borio gotovo nedelju dana.

Dragomir J.

Društvene mreže

 

- Ti mali monstrumi su Gileta toliko tukli da su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu celi kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Bio je u teškom stanju toliko da su se lekari danonoćno borili za njega. Nažalost, preminuo je uoči Božića posle sedam dana provedenih u komi - kaže naša sagovornica, a zatim dodaje još monstruoznije detalje:

- Sve su zabeležile nadzorne kamere. Na snimcima se može videti kako ga batinaju i ostavljaju u grmlju iza zgrade. Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Najverovatnije su čekali da umre kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to? - pita se naša sagovornica.

Meštani: Bio je vredan i pošten

Prema rečima poznanika, Dragomir je bio vredan i pošten i nikada nije bio problematičan. Bio je zaposlen u JKP „Zelenilo“ u Pančevu.

- Bio je miroljubiv i nikada nikoga ne bi napao. Celo Starčevo tuguje za dobrim Giletom. Ležao je bespomoćno do jutra, a konobarica iz tog lokala je pronašla telefon njegov koji je ostao u kafani. Navodno je ona pozvala njegovog brata i javila mu. Nije bio oženjen, živeo je u istom dvorištu sa bratom i njegovom porodicom - navodi poznanica.

Kako saznajemo, ubrzo je policija uhapsila počinioce stravičnog zločina. Reč je o N. G. (20) i A. B. (22). Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog. Telo nesrećnog Starčevca je na obdukciji i zasad nije poznat termin sahrane.

(Nemanja G.)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading