Dragomir J.
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Dragomir J. (45), zvani Gile, iz Starčeva preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići stari svega dvadesetak godina uoči dočeka Nove godine u Pančevu! Nesrećnog Starčevca su tukli do te mere da su mu smrskali lobanju, a šta se tačno dogodilo kobne noći, navodno otkriva konobarica iz kafane u kojoj je žrtva sedela!

Kako smo ranije pisali, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića stara svega dvadesetak godina su Dragomira brutalno prebili, a prema rečima poznanika, zatim su ga ostavili da umre u grmlju. Uzgred su navodno pokušali i da ga opljačkaju i da mu otmu novčanik.

Prema rečima Giletovih prijatelja, do sukoba je navodno došlo zbog četiri vinjaka. Kada je Dragomir video da je reč o nasilnim momcima, krenuo je ka autobuskoj stanici. Međutim, nasilnici su ga sustigli i pretukli brutalno.

Napadač se sam prijavio policiji?

Zbog napada na Dragomira uhapšeni su N. G. (20) i A. B. (22). Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog.

- Navodno, jednog od njih je grizla savest, pa se sutradan sam prijavio policiji i predao. A zatim je ubrzo uhapšen i drugi. Koliko je to tačna priča, ne znamo, ali tako kažu njegovi bliski ljudi - kazala je ranije za Alo! meštanka pančevačkog naselja.

Prema nezvaničnim informacijama, ključni svedok je konobarica male kafane u kojoj je navodno počela svađa između napadača i žrtve.

- Ležao je bespomoćno do jutra, a konobarica iz tog lokala je pronašla žrtvin telefon koji je ostao u kafani. Navodno je ona pozvala njegovog brata i javila mu šta se dogodilo Dragomiru. Ona bi navodno mogla da bude ključni svedok i da otkrije detalje njihove svađe. Očekuje se njeno saslušanje. Neki meštani Starčeva čak su kivni na konobaricu, jer kruže priče da nije reagovala i da je napad na nesrećnog Dragomira počeo već u kafani, a da ona nije pozvala policiju. Neki misle da je ona mogla da spreči sve, međutim, zvaničnih informacija o samom uzroku napada još nema. Telo žrtve je poslato na obdukciju, još nisu gotovi rezultati. Utvrđuje se da li je fizički obračun počeo već u objektu ili tek nakon što ga je Dragomir napustio - priča izvor. 

Dragomir J.

Društvene mreže

 

Podsetimo, Dragomir je 31. decembra posle posla svratio u kafanu kako bi popio neko piće a zatim otišao kući, međutim, za njegov sto su sela dvojica mladića.

- Nije ih poznavao ranije. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a da je kad je odbio brutalno pretučen, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka ko će da ih plati - kazala je jedna od Dragomirovih prijateljica, i dodaje stravične detalje:

- Najverovatnije je neka pića platio on, a neka ti klinci. Međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko četiri vinjaka. Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio probleme, pa se okrenuo i otišao čim je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23 sata, ta dvojica su ga sustigla i brutalno pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim su ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva, koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna.

 (Emil Han)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading