sekta
Foto: Printscreen

Nož kojim je ubiijena starica nađen je na mestu zločina. Na nožu je primećen satanistički znak, pentagram.  A upravo taj nož je doveo policiju do osumnjičenog koji  na telu ima istetoviran isti takav znak.

SATANASTI ODGOVORNI ZA UBISTVA I SERIJU SAMOUBISTVA Sektolig upozorava

shutterstock

 

 

Pretresom stana  osumnjičenog Petra B. posumnjalo se da pripada sekti  naklonjene satanistima.  U njegovom stanu pronađene su čarape i marama pokojne Bosiljke Kako je tad  navodio naš dobro obavešteni izvor, istragom se posumnjalo da je Petar odlučio da zakolje staricu jer je u njoj video laku metu za svoj svirepi ritual.

sekta

undefined

 

 

- Ona nije imala više od 50 kilograma. Znao je da se neće opirati i da će je lako ubiti. To mu je, nažalost, i pošlo za rukom. Nije poznato kada je on od bake uzeo čarape i maramu, da li pre ubistva ili nakon što ju je zaklao rekao je izvor.

 Po tom svirepom ubistvu nedugo kasnije skrnavljena je fasade crkve Uspenja presvete Bogorodice u Smederevu a da je to delo sataniste upozorio je sektolog Slađan Mijaljević

 On je medije tvrdio da nije slučajno što su se ovi nemili događaji dogodili gotovo u isto vreme. Kako je  objašnjavao i upozoravao, sektaši imaju svoj verski kalendar i na osnovu njega obavljaju jezive rituale.

simonida miljković

 

 

 

Mijaljević navodi da u zavisnosti od vremenskog perioda koji određeni pripadnik sekte provede u ovoj zajednici zavisi i obred inicijacije koji će on obaviti tačno u vreme određenog sektaškog praznika. Kako ističe, siguran je da su se u Srbiji dogodili i drugi sektaški incidenti povodom satanističkog praznika, a za koje javnost nije saznala.

- Ovaj što je crtao simbole pentagrama po crkvi u Smederevu, po svemu sudeći, kratko je u sekti i on se priprema za naredne oblike inicijacije koji se gradiraju po brutalnosti. S druge strane, Petar B., koji je osumnjičen da je ubio staricu u Apatinu nožem sa ugraviranim pentagramom, a kod koga je policija pronašla satanističke crteže i sektaške predmete, u sekti je sigurno nekoliko godina. Na njegovom telu su uočene i tetovaže sa pentagramom i sve ukazuje na to da je ovaj mladić ubistvom starice izvršio pretposlednju inicijaciju. Posle ubistva u sektama, sledi samoubistvo! Ono je poslednji oblik inicijacije i na taj način sektaši vide pobedu nad hrišćanstvom. Smatram da prisvajanje imovine onoga ko se ubio za sektu nije primarni cilj ovih fanatika, već isključivo pobeda đavola - kaže sagovornik.

On ističe da u ovakve, najopasnije sekte ulaze dobrostojeći ljudi, dok za svoje žrtve prilikom napredovanja u sekti kroz obrede inicijacije u najvećoj meri biraju siromašne građane.

- Petar B. je samo jedan od onih sa dubljim džepom koji su odlučili da služe đavolu. U sektama retko ima onih koji ne pripadaju srednjoj i višoj klasi. Ono što se razlikuje od inicijacije do inicijacije jeste brutalnost! Ne treba zaboraviti da su u prošlosti upravo najjezivije zločine u Srbiji činili pripadnici sekti. Tu je jezivo ubistvo šest vojnika, zatim ubistvo babe koju su dve devojke ubole 137 puta nožem, ali i ubistvo dečaka od pet godina i njegovog ujaka motornom testerom – rekao je Mijaljević.

Piše Nebojša Popović

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading