Šabanova porodica
Foto: Alo/E stock

Ova vest je veoma pogodila i uznemirila brojnu srpsku zajednicu u Čikagu i okolini, ali i širom Sjedinjenih Američkih Država. Porodica Niketić je u velikoj žalosti posle tragičnog gubitka sina o kome njegovi školski drugovi i komšije imaju samo reči hvale, a izrazi saučešća stižu im sa svih strana.

Niketići su, inače, prilično poznata i ugledna porodica u srpskoj zajednici, a zanimljivo je da su i u kumovskim odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe nastradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj.

Marko poginuo u Čikagu

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

 

- Deca su mi rekla „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – zaključila je udovica kralja folka a prenosi Kurir.

Marko poginuo u Čikagu

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Prema rečima zvaničnika, do sudara dva vozila došlo je u nedelju uveče oko 23 sata, kada je mercedes, kojim je upravljao Marko, pri velikoj brzini udario "mustang". Od siline udarca mercedes je prepolovljen.

Marko je bio maturant i učenik srednje škole The Glenbrook South. Bio je dobro poznat i cenjen učenik, preneli su američki mediji.

"Bio je najiskreniji čovek kojeg sam ikada sreo", rekao je Preston Šut, bliski Niketićev prijatelj.

Tragedija se odigrala u poslednjim nedeljama školske godine, samo nekoliko dana pre mature, zakazane za subotu, 18. maja i diplomiranja u nedelju, 2. juna.

"To je bio moj najbolji prijatelj i teško mi je da prihvatim šta se desilo", rekao je Šut.

Marko je vozio srebrni mercedes koji se pri udaru prepolovio.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading