hitna pomoć zatrpana pozivima
Foto: Alo/Foto ALO!

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu saopštilo je identitet muškarca koji je nastradao juče oko 17 časova kada je ispao iz saniteta na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika.

Dana 30.05.2024.godine stradalo je lice B. G. (1982) iz Batočine na taj način što se isto prevozilo sanitetom KC Kragujevac u pratnji policijskih službenika PU Kragujevac do SPB „Gornja Toponica“ kada je isti u toku prevoženja, u visini naplatne rampe „Aleksinački Rudnici“, dok je sanitet bio u pokretu, ispao kroz vrata saniteta i pao na kolovoz usled čega je nastupila smrt lica.


Dežurni tužilac OJT Aleksinac izašao je na lice mesta radi vršenja uviđaja zajedno sa Saobraćajnom policijom Policijske uprave u Nišu i PS Aleksinac -
Odeljenje kriminalističke policije u čijem prisustvu je mrtvozornik konstatovao smrt na licu mesta i naložio je prikupljanje obaveštenja od učesnika događaja, obavljanje vanrednog tehničkog pregleda sanitetskog vozila, alkotestiranje učesnika događaja kao i da se obavi obdukcija sa toksikologijom pok. B.G., a sve u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka predmetne nezgode.

Uskoro opširnije...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading