Srđan Janković
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

- Danas, 04.06.2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, saslušan je osumnjičeni Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje krivičnog dela - saopštilo je tužilaštvo, prenosi Kurir.

Kako saznaje Kurir, Jankoviću je postavljeno stotinu pitanja i na svako je dao odgovor.

- Ja toga dana devojčicu uopšte nisam video, zapravo je nisam video nikada u životu - izjavio je, navodno, Janković na saslušanju.

Janković se, da podsetimo, sve ovo vreme branio ćutanjem, da bi 17. aprila rešio da prvobitno promeni svog branioca, a zatim i da progovori o zločinu. Međutim, on je rekao da nema nikakva saznanja.

Poslednji svedoci u istrazi saslušali su 27. i 28. marta, a ukupno ih je ispitano 19 među kojima su i roditelji male Danke.

Devojčica je, inače, nestala 26. marta u mestu Banjsko polje kod Bora kad je sa majkom i bratom došla na porodično imanje i od tada joj se gubi svaki trag.

- Dejan Dragijević (50) koji je zajedno sa Jankovićem osumnjičen za ovo delo navodno je priznao sve i u policiji i u tužilaštvu, ali nikada nije otkrio gde je telo devojčice, a rekao je da je Janković upravljao automobilom kad su je udatili ispred imanja, što njegov kolega iz JKP Vodovod sada negira da se desilo - podseća izvor Kurira.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading