DEČAK (2) ISPAO IZ AUTA, TATU MU VADILI VATROGASCI! Troje poginulo u nesrećama u nekoliko dana, a sudbina srpske porodice u Grčkoj sve je potresla
Printscreen 192.rs Instagram

Užas za užasom! Žena (34) iz Srbije je poginula dok su njen sin (2) i suprug (41) teško povređeni u stravičnoj nesreći u Grčkoj, kada su se automobilom sudarili s autobusom! Majka je preminula u bolnici, dok je mališan preživeo tako što je od siline udarca ispao iz automobila!

Prethodne dane obeležile su stravične nesreće na putevima u Srbiji i regionu koje su odnele više života. Celu Srbiju potresla je tragedija u Grčkoj, kada je srpska porodica u utorak stradala u nesreći na putu između Katerinija i Paralije.

- Srpska porodica se nalazila u automobilu koji je pokušao da polukružno skrene sa sporednog puta i tada se direktno zakucao u autobus. Žena, koja je poreklom iz Hrvatske, zadobila je teške povrede od kojih je preminula sutradan u bolnici u Kateriniju, dok su njen suprug i mališan u teškom stanju. Otac je bio na mestu vozača i od siline udarca je ostao zaglavljen u vozilu, vadili su ga vatrogasci, dok je mališan ispao iz automobila. Dečak je zadobio teške povrede i prebačen je u bolnicu u Solunu  - navodi izvor.

Posle ove nesreće počele su da se nižu tragedije po putevima cele nedelje. U četvrtak uveče dogodile se stravična nesreća kod Loznice.  Automobil „opel moka“ sudario se sa vozom, a od siline udarca završio je u kanalu.

- U automobilu su se nalazili otac i sin. Ž. K. (51) iz sela Bradiće kod Loznice je poginuo, dok je njegov otac teško povređen. Poginuli je radio u šumskom gazdinstvu Boranja, JP „Srbijašume“, i bio je upravnik šumske uprave u Malom Zvorniku - navodi izvor.

U petak se dogodila još jedna stravična nesreća, ali u pančevačkom naselju Strelište. Motociklista M. M. (39) poginuo je u udesu koji se dogodio oko 19.30 sati, na raskrsnici ulica Radivoja Koraća i Dušana Petrovića Šaneta, kada se sudario sa automobilom „fijat punto“.

- Motociklista je zadobio teške povrede, zbog čega je hitno transportovan u Opštu bolnicu u Pančevu. Nažalost, od zadobijenih povreda preminuo je u bolnici uprkos borbi lekara - navodi izvor.

Utvrđuju se okolnosti nesreća.

 

Devojčicu iz Vlasotinca udario auto

Devojčica iz Vlasotinca povređena je kada je na nju nedaleko od OŠ „8. oktobar“ naleteo automobil. Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada je devojčica prelazila ulicu, a zasad nije poznato da li je ulicu prelazila na pešačkom ili van prelaza. Meštani su opisali da je udarac bio jeziv i da je nesrećnu devojčicu automobil oborio, a da je zatim prebačena u bolnicu. Zasad nije poznat stepen povreda.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading