Knjaževac
Foto: Alo/Foto: instagramprintscreen

Zorica, majka Alekse Milojevića, osumnjičenog za trostruko ubistvo oca, babe i dede, živi u Knjaževcu, u drugom braku. Kaže da nikada nije imala na umu da ostavi svoje dete, ali su bili u lošim odnosim. Svekrva je vršila pritisak na nju i branili su joj da viđa dete.

Čitavog prepodneva majka Alekse Milojevića, bila je u Zaječaru, tražila advokata, jer je njen sin dobio advokata po službenoj dužnosti. Zorica je plakala sve vreme dok je pričala sa reporterkom Informera.

Otprilike pre pet, šest godina je i počela da komunicira sa sinom, od kad je napustila njegovog oca, on je bio jako mali, a njoj su zabranili da viđa dete. Ona ga je sve vreme, od kad komunicira s njim, molila da pređe kod nje da živi ili da iznajmi stan za sebe.

"Imao je veliki pritisak u kući, baba i deda su bili jako bolesni i nepokretni. Ni fiziološke potrebe nisu mogli da obavljaju. Bili su u pelenama, on je to radio, pomagala mu je jedna žena", kaže Zorica za Informer.

Prema njenim rečima, ubijena žena ju je maltretirala dok je živela sa njenim sinom, pokojnim Predragom. Imala je mnogo problema u braku sa svekrvom, a njen muž je pio. Predragovi roitelji su devizni penzioneri, više od 30 godina su radili u Nemačkoj. Ali sve komšije u selu Jakovac, odakle su oni, kažu za njih da su dobra porodica, ugledna.

Inače se i Aleksin otac skoro šlogirao, pa ni on psihički nije bio dobro.

Zorica ne umanjuje to što je njen sin uradio, ubio je i tri života ugasio, ali je i sebi upropastio život koji je tek na početku. Žena je očajna, plače i kuka.

"Prema njenim rečima, ovom krvavom piru je prethodila svađa među ukućanima.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading