Suđenje Kosta Kecmanović
Foto: Alo/Alo

Na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela sa tužilaštvom,  Ratko I. je pristao da zbog lažnog svedočenja tokom istrage protiv Vladimira Kecmanovića bude osuđen na pet meseci kućnog zatvora.

Po zakonu, sporazum je prosleđen sudu, koji treba da ga razmotri i donese odluku da li će da ga potvrdi - objašnjava sagovornik Kurira.

Podsetimo, Ratko I je pre nego što je optužen za davanje lažnog iskaza, navodno tvrdio da dečak ubica nikada nije pucao u streljani, već da je samo dolazio sa ocem i čekao ga u bašti, ali da nikada nije ulazio. Međutim, ovaj iskaz je opovrgao iznoseći odbranu pred sudom. Prema nezvaničnim informacijama, priznao je da je dečak ubica pucao u streljani i da je njegov otac insistirao da trinaestogodišnjak gađa iz pištolja velikog kalibra.

Rekao je i da je upozorio Vladimira Kecmanovića da nije dobro da dete dovodi u streljanu jer može da se povredi od trzaja pištolja, ali da je on insistirao da gađa iz oružja velikog kalibra - rekao je izvor Kurira i dodao da je potvrdio i da je Miljana Kecmanović, majka dečaka ubice dolazila u streljanu.

Podsetimo, suđenje će se nastaviti instruktoru u streljani, kao i ocu i majci dečaka ubice.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading