svetlana dragijević
Foto: Alo

Da li će se se istraga, koja se vodi puna tri meseca, u slučaju dvogodišnje Danke Ilić maći sa mrtve tačke, možda će biti izvesno sutra 5. jula, kada je za 10 časova u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano saslušanje još tri nova svedoka.

U VJT u Zaječru biće saslušana tri nova svedoka, jedan Boranin i dva iz Banjskog Polja koja će pred tužiocem izneti sve što su poslednje videli i sve što znaju, a u vezi je sa misterioznim nestanakom devojčice, tog kobnog 26. marta u Banjskom Polju.

Takođe, prvoosumnjčeni za ubistvo dvogodišnjedevojčice, Dejan Dragijević je preko svog branioca podneo zahtev da ponovo iznese svoj iskaz u Tužilaštvu, međutim kada će se to dogoditi još uvek nije poznato.

- Za sada je izvesno da će tri nova svedoka vezano za slučaj nestanka Danke Ilić, biti saslušani sutra u 10 sati. Za davanje ponovnog iskaza Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice još uvek se ne zna, datum nije utvrđen, zbog sezone godišnjih odmora. U svakom slučaju, čim se bude odredio datum, o tome će javnost biti obaveštena - kažu i VJT u Zaječaru.

Ukoliko dođe do promena koje su u vezi sa bilo kakvim okolnostima koje bi u daljem toku istrage doveli do određenih sazananja, a koja su u vezi sa pronalaskom tela dvogodišnje devojčice Danke Ilić, koje još uvek nije pronađeno, prema saznanjima izvora bliskog istrazi, nakon isteka zakonskog roka od 6. meseci, biće podignuta optužnica protiv osumnjčenih za ubstvo deteta.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading