Dejan Dragijević
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Dejan Dragijević počeo je da iznosi odbranu pred Višim tužilaštvom u Zaječaru svoj iskaz danas nešto posle 10 časova.

Iako je u prvobitnom iskazu sve priznao, opisao detaljno kako je golim rukama zadavio devojčicu Danku Ilić sada SVE NEGIRA!

- On sada sve negira. Rekao je da dete nije ni video kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije uneo u kola i da je nije zadavio, kao i da telo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin - prenosi Kurir izjavu izvora koji je upoznat sa slučajem!

Srđan Janković, drugoosumnjičeni je imao pravo po zakonu da prisustvuje, ali nije došao na suđenje, razlog nije poznat.

Otac Dejana Dragijevića takođe nije došao, a imao je pravo po zakonu samo da uđe u sudnicu, bez ikakve najave ili posebnog zahteva jer je njegov otac.

Podsetimo, Dragijević je na prvom saslušanju priznao zločin i detaljno ga opisao. Navodno je rekao da je njegov kolega iz JKP "Vodovod", Srđan Janković (50), devojčicu oborio službenim kolima u kojima je on bio suvozač. Zatim je rekao da je on lično uneo dete u auto u zadnji deo, pa je zadavio. Po njegovom priznanju, telo su potom odvezli na obližnju deponiju i bacili ga.

Međutim, telo nije nađeno, a Dragijević je navodno rekao i da ga je premestio na drugu lokaciju dva dana posle ubistva. Do sada nije rekao gde je telo, a da li će to reći danas, biće poznato nakon saslušanja.

Suzana Božinović / Kurir

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading