Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

Prema prvim saznanjima i Z. R. je begunac, za kojim se tragalo.

- Z. R. je uhapšen 2019. u velikoj akciji policije i Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, kao pripadnik kriminalne grupe od koje je zaplenjeno više od tone marihuane. On je osuđen pred Specijalnim sudom u Beogradu na osam godina zatvora, ali je pobegao pošto ga je sud pustio da se brani sa slobode uz jemstvo i o njemu se ništa nije znalo godinama - otkriva izvor.

Kako je danas saopšteno iz MUP-a, lisice su u Mladenovcu stavljene i njegovog supruzi I. R.

- Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. - dodaje izvor.

Podsetimo, danas je uhapšen i taksista koji je Hajrizija, kako se sumnja, vozio iz Preševa u Loznicu. Prema nezvaničnim informacijama, on je potvrdio da je tražio da ga vozi kod Marka Markovića, za kog je rekao da je vlasnik hotela u Bjelijini.

- Zapravo je reč o uhapšenom Z. M. kod kog su pronađena falsifikovana dokumenta na ime Marko Marković - objašnjava izvor i dodaje:

- Faton Hajrizi je već devet puta bežao iz zatvora, poslednji put nedavno, a služio je kaznu za ubistvo od 27 godina. Prvo ubistvo, počioni je 2000 godine sa samo 15 godina. Reč je o izuzetno opasnom čoveku - dodaje sagovornik i naglašava da se potraga za njim nastavlja.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading