Nikola Krsmanović
Foto: Alo/Printscreen

Albanac je sinoć oko 00.55 časova ubio srpskog policijskog službenika na dužnosti, Nikolu Krsmanovića (33). 

Porodica, prijatelji, kolege, kao i svi oni koji su ga poznavali za tragično nastradalog Nikolu imaju samo reči hvale, a zbog tragedije koja ih je zadesila, nemi od bola pokušavaju da shvate šta se dogodilo.

Nikolin stric je podelio vest iz medija o smrti svog mezimca uz potresne reči:

- Sokole moj lepi. Spremao se čiko za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da dođem da te vidim poslednji put... počivaj u miru, anđele moj - napisao je M. Krsmanović. 

Nikola Krsmanović

printscreen/facebook

 

 

U selu Draginac, ekipa Alo! posetila je kuću Krsmanovića. U dvorištu su postavljeni stolovi i klupe, a rođaci i prijatelji su okupljeni, obučeni u crno, sa pogledom uprtim u zemlju, ispunjeni tugom zbog prerane smrti mladog Nikole.

- Umesto da mu idem na svadbu, ja sam sad morao da kupujem crninu da mu idem na sahranu - govori uplakani najbolji drug i dodaje:

- Napustio nas je policajac i dobri čovek bez mrlje u karijeri. Trebalo je da bude sa mnom juče raftingu i da noćimo, ali je on ostao da radi. Zezali smo ga malo da će sad da provlači lične karte karte na granici, ali on nije hteo to već da bude u patroli.Imam mnogo muških prijatelja, ali samo sam njemu morao da kažem da ga volim, i to više puta. Toliko smo bili nerazdvojni. Ostali smo bez najboljeg čoveka. Zauvek će biti naš junak - zaključuje najbolji drug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading