ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ona svoje svedočenje nije ponavljala, već je rekla da ostaje pri svemu što je ispričala u tužilaštvu, a istakla je da joj je "bitno da Dabetić dobije maksimalnu kaznu zatvora". 

Borislava Milivojev osvrnula se na to što se druga dva svedoka, Noina cimerka Ana Marija Pavlović i svedok Živojin K, kog kog je Dabetić bio nakon ubistva, nisu pojavili na suđenju, ali i na to što je u sudnici videla i Dabetića.

- Ne znamo zašto se svedoci nisu pojavili na suđenju, a trebalo je, da se ova agonija više završi i monstrum koji je isekao naše dete najstrože kazni. Videla sam monstruma, bilo je preteško sedeti iza njega. Onako ogroman, debeo, uzdignute glave i sa jednom štakom. Sve mi se vratilo. Skupila sam mrvicu snage da dam izjavu, zbog svog deteta - kaže Borislava.

Ona je istakla da je Noa "samo želela da bude devojčica" i da je porodica to podržavala.

noa milivojev

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

- To je izbor mladih, ima ih dosta, pa ni ne znamo, a mislimo da su žensko. Znam kako je roditelju kada izgubi dete, večna tuga koju samo mi znamo i osećamo. A što se tiče zločina, iseći dete na delove... Sve je crno na belo, svi dokazi protiv Ognjena su viđeni, a da se ovoliko odlaže... Samo se još više stresiramo, dok ne dođe dan kada će konačeno biti osuđen - dodala je.

Borislava je napomenula da Noa nikada nije pušila i pila, a da, kada je napunila 18 godina, oni kao roditelji više ništa nisu mogli da učine jer ju je "Ognjen sludeo".

- Noa, dušo naša, nedostaješ kao i prvog dana. Završila je škole, nikada se nije potukla. Nije znala da se tuče. Pomagala je svima, ali je svakom verovala. Milo i neiskvareno naše dete... Kome bi ona zlo mislila? Mi ćemo se boriti svom snagom da on dobije doživotnu robiju za ovo monstruozno delo - zaključuje Noina majka.

Ubica Noe Milivojev

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

S obzirom na izostanak svedoka sa suđenja, ono će se nastaviti tek početkom oktobra za kada su ponovo pozvani Noina cimerka i svedok koji se sastao sa Dabetićem, ali i dvoje policijskih službenika.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading