Srđan Radosavljević
Foto: Printscreen/Facebook

Kako su tada opisivali svedoci ove teške nezgode na reci, prvo se čula čudna škripa i buka, da bi potom videli čoveka u vodi koji je panično dozivao ime svoje supruge i kuma. Bio je to V. M. (41) koji je jedini uspeo da pronađe spas zahvaljujući ljudima sa obližnjeg splava.

Telo njegove supruge Jadranke pronađeno je u 2.50 sati kod Sava promenade, nakon potrage tri policijska čamca.

Ipak, potraga za Srđanom Radosavljevićem bila je bezuspešna i za njim se zvanično i dalje traga, rečeno je iz MUP-a.

Porodice preživelog V.M. i Radosavljević i njihovi prijatelji rekli su tada da su u potpunom šoku. Kako su pričali, sve što se dogodilo je prevelika tragedija i plašili su se šta će biti sa preživelim Jadrankinim mužem i kako će sve to podneti.

- Ne znam šta mi je strašnije. To što je Jadranka poginula, to što se ne zna šta je sa Srđanom ili to šta se desilo Jadrankinom suprugu. Ne gubimo nadu. Sve mislimo da će Srđana naći negde na obali živog. Još ne želimo da se pomirimo sa tim što nam većina kaže da verovatno nije preživeo i da je prošao kao Jadranka - ispričao je zajednički prijatelj porodica.

Kako je tada dodao, V. M. je bio u jako lošem stanju i svi su se plašili šta će biti sa njim i kako će pregurati veliku tragediju.

- Ostao je bez supruge. Ostao je bez kuma. Koliko smo čuli, pre nego što su ga spasili stalno ih je dozivao iz vode.Ne mogu ni da zamislim kako mu je. Užas jedan. Strahota. Nadam se da će se izvući bez većih psihičkih posledica - svedočio je sagovornik.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading