TRAKTORISTA UMRO OD IZLIVA KRVI U MOZAK Detalji stravične nesreće u selu Zvečka kraj Obrenovca
Printscreen/ Instagram/192.rs

Tragedija! Zoran M. (58) iz sela Urovci kraj Obrenovca poginuo je na licu mesta, kada je u njegov traktor svom silinom i pod uticajem alkohola udario vozač „mercedesa“ Igor V. (34)! Zoran je iza sebe ostavio troje dece, a Igor je pred tužilaštvom priznao krivicu!

Kako saznajemo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u subotu 10. avgusta u mestu Zvečka kraj Obrenovca, kada je došlo do sudara traktora i automobila „mercedes“.  Za volanom automobila bio je Igor V., koji je, kako se sumnja, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa i vozeći u alkoholisanom stanju sa 2,75 promila u krvi, svojim vozilom udario u traktorsku prikolicu, a potom i u zadnji deo traktora.

Za volanom poljoprivrednog vozila bio je Zoran M., a od siline udarca ceo traktor se prevrnuo. Zoran je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. 

Meštani Urovaca su šokirani zbog tragedije koja je zadesila porodicu Zorana M.

traktorijada 2023

Foto: privatna arhiva

 

- Zoran je bio predivan čovek i pravi domaćin. Svi u Urovcima su ga jako poštovali. Zoran je u trenutku udara bio u traktorskom kabini. Udario je glavom u neki deo i najverovatnije je dobio izliv krvi u mozak. On je porodičan čovek, ima dve ćerke i sina. Svi smo šokirani, eto šta se desi - kažu meštani sela Urovci.

Inače, Igor V. saslušan je juče pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, kada je priznao da je izazvao nesreću i da je bio pijan u tom trenutku.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji Višeg suda u Beogradu predložilo da Igoru V. odredi pritvor kako ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Inače, osumnjičenom se stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina.

Nažalost, prethodnih dana često su se događale tragedije u kojima su akteri vozači traktora. Poslednja u nizu dogodila se u selu Velike Kopašnice kod Leskovca, kada je muškarac S. M., star oko 70 godina, poginuo u šumi kada se prevrnuo sa traktorom, koji je tom prilikom pao preko njega i prignječio ga. Nije imao nikakve šanse, a reč je o penzioneru koji je ranije živeo i radio u Švajcarskoj.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading