Mara Gojšina
Foto: Alo/Foto: Privatna foto arhiva

Mara Ilić, bivša Gojšina, iz okoline Bajine Bašte, koja je 2009. godine nožem usmrtila, a potom isekla glavu i ruke svom suprugu Zoranu Gojšini, nakon devet godina robije izašla je iz zatvora. Ona je prvi put nakon što je optužena da je počinila jeziv zločina odlučila da priča za medije.

Monstruozni zločin za koji je Mara Gojšina odležala devet godina zatvora dogodio se 16. septembra 2009. godine, u kući Marinog dede u selu Crvica. Te večeri došlo je do svađe supružnika koje su bile, kako tvrdi, gotovo svakodnevne od rođenja njihovog prvog sina. Kako kaže, suprug je bio sve nasilniji prema njoj.  

U to vreme njihova dva sina, od kojih je jedan imao pet, a drugi tri godine, igrala su se u drugoj sobi. Tokom prepirke Zoran se okliznuo i pao jer je, kako se sumnja, bio pod dejstvom alkohola i narkotika. Posle toga Mara je supruga izbola nožem, isekla mu glavu i ruke, a za Alo! je ispričala svoju verziju događaja.

- Sišla sam u prizemlje kuće da ga izvedem napolje da popričamo da ne bismo uznemiravali našu tada malu decu. On je na mene krenuo nožem po vratu. Mene je iskonski nagon za opstanak i da bih zaštitila decu i sebe naterao da potegnem nož od četiri centimetra i ubodem ga u stomak. Mi smo se tu koškali, on je krenuo da me davi i šutira. U moje dvorište ulaze tri nepoznate muške osobe i jedna žena. Oni su njega uneli u kuću, ja sam u tom trenutku otišla na sprat kod dece. U međuvremenu prišla mi je ta žena i rekla: „Mi ćemo dovršiti posao, a ti ćeš morati da snosiš krivicu za ovo dok se mi ne sklonimo. Dobićeš najmanje šest meseci do godinu dana“. Sutradan idem sa decom u park i u jednom trenutku autom prolazim u povratku na Dautovac, gde sam ugledala policiju u zaseoku pod Kadinjačom i mnogo ljudi. Tada su mi rekli da su pronašli telo muškarca iskasapljeno i spaljeno - tvrdi Mara o zločinu nakon čega je uhapšena.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading