Delovi automobila
Foto: Alo/Alo

Tragedija koja se juče dogodila na pružnom prelazu ''Petka'' kod Lazarevca, zavila je celu Srbiju u crno.

Otac Milan D. (38) i njegova deca, dečak (12) i devojčica (14), nalazili su se u vozilu marke "audi" koje je vozio Milan L. (69), taksista koji je, kako je ispričala njegova rođaka, dugo taksirao na crno i često prevozio ovu porodicu, kada je u njihov automobil udario voz.

Užasni prizori delova automobila razbacanih svuda po putu ulivaju jezu u kosti.

Kao što se može videti i na snimku koji je zabeležio reporter Alo! odvaljen je branik.

@dosije.192 Jezivi prizor na pružnom prelazu “Petka” u Lazarevcu - Delovi automobila leže svuda nakon stravične nesteće #fy #fyp #foryoupage #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #lazarevac ♬ original sound - Dosije 192

U minutima nakon nesreće koja se juče u popodnevnim časovima dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka kod Lazarevca meštani su zaćutali posle silovitog udarca koji je odjeknuo ovim predelima, a na mestu tragedije zatekli su, kako kažu, prizor koji se ne zaboravlja!

U nesreći su na licu mesta nastradala deca Milana D. kao i taksista koji je vozio, dok je Milan pušten na kućno lečenje. 

Svako ko prolazi, zastane da proveri prelaz 

Prema onome što se može videti sa lica mesta, voz je udario automobil na putnom prelazu, a potom ga jedno 100 metara vukao prugom. Auto je završio skoro u šljiviku koji se nalazi pored pruge.

Na mestu nesreće su četiri velika dela automobila. Danas na pružnom prelazu videli smo vozila koja staju, uveravaju se, a potom kreću u prelazak pružnog prelaza.

Reporter sa lica mesta: Mihajlo Žilović

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading