novi sad
Foto: Alo/Alo

Novinar reporter: Enis Sadiku

Zbog ove strašne tragedije, kako je najavio gradonačelnik Novog Sada, biće proglašen dan žalosti. Danijela Subotin, majka preminule Maje za Alo kaže da su probali da ih izvuku i spasu im živote dok nisu došli vatrogasci, ali da nisu uspeli. 

- Vrisak dece i moje ćerke trgao me je iz sna. Ustali smo i videli kako im gori kuća. Sin ja i ostale komšije smo odmah reagovali - tim rečima počinje ispovest majka nastradala žene čiji je suprug sa četvoro dece živi izgoreli

Ona je rekla da su se svi u naselju brzo organizovali.
- Sin je otvorio vrata, ali plamen ga je sprečio da uđe unutra. Sve vreme iz kuće su se čuli krici i vapaj za pomoć. U ušima mi i dalje odzvanja dečiji plac. Nismo odustajali, napravili smo rupu kroz zid ubacili crevo kroz kojih je išla voda. A opet sin sa druge strane je kroz prozor pokušavao da izvuče jedno od dece, uhvatio ga je ali nije uspeo. Onda je sve utihnulo - rekla je Danijela Subotin, majka nastradale, i dodala: 

- Niko ne zna kako je došlo do požara,da li se upalila baterija na motoru ili su se upalile led sijalice, ja to ne znam. Znam samo da sam od danas siromah u duhovnom smislu jer sam izgubila šest duša - u dahu priča Danijela.

Stravične fotografije kuće u kojoj je stradala porodica pogledajte OVDE

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading