Novi Sad
Foto: Alo/Alo

Maja S. (23), Danijel A. (29) i njihovo četvoro dece starosti od dve, četiri, pet i sedam godina nastradali su u velikom požaru koji je buknuo u njihovoj kući u novosadskom naselju Salajka

Kako "Alo!" saznaje, porodicu je tačno pre godinu dana zadesila tragedija. Tada je teško povređen Stefan, Majin brat koji danas puni 18 godina.


- Radio je popeo se na krov i odjednom je propao kroz njega. Bila je pozamasna visina. Uspeo je tad uz negu roditelja, a i Maje da se oporavi. Šalio se da će na taj datum od tad slaviti dva rodjendana - priča u dahu komšija i dodaje.

- Ne znate kakva je bila Maja i njen muž i kako su vaspitali decu. Evo ćerka koja je nastradala iako mala učila je moje dete četkicu od četri godine kako da nauči da vozi biciklu. Bili su porodica za primer uvek spremni svakom da pomognu i ono malo što su imali za trpezom delili su sa onima koji nisu imali ništa,da li vam je sad jasno koliko je velika ova tragedija rekao je komsija. 

Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta.

Tela nastradalih preneta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja. 

Enis Sadiku

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading