Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Vesna Bilić

Piše: Vesna Bilić

Šestočlana porodica koja je stradala u požaru u Novom Sadu biće sahranjena u danas u 14 časova na mesnom groblju u Đurđevu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ispred kapele, rodbina, prijatelji i poznanici došli su da odaju poslednju poštu nastradaloj porodici.

Ispred kapele, prisutna je i Hitna pomoć, koja se nalazi u neposrednoj blizini ukoliko nekome pozli.

Podsetimo, šestočlana porodica stradala je u požaru koji je izbio u noći između 22. i 23. avgusta u Novom Sadu, u njihovoj porodičnoj kući.

Sumnja se da je uzrok požara električna instalacija, odnosno da se zapalila baterija električnog skutera koji je bio na punjaču. Nesreća se desila dok su svi spavali.

Načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu, Stojan Milovac, rekao je juče da je šestočlana porodica koja je stradala u požaru u novosadskom naselju Salajka bila onemogućena da se evakuiše zbog stanja kuće.

Povodom smrti šestočlane porodice koja je u noći između četvrtka i petka stradala u požaru u novosadskom naselju Salajka, na osnovu odluke gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, 24., 25. i 26. avgust proglašeni su za dane žalosti na teritoriji Grada Novog Sada.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading