Tinejdžer koji je poginuo kod Bečeja
Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

U Bečeju je došlo do tragičnog događaja u kojem je život izgubio petnaestogodišnji Bojan T. Nesrećni događaj desio se u Pionirskoj ulici u ovom gradu tokom noći između ponedeljka i utorka. Bojana je pregazio dečak koji je vozio automobil golf 4, koji su, kako se navodi, prethodno uzeli bez pitanja, ne znajući ni ko je vlasnik, kada su primetili da je ključ u bravi.

- Moj sin je bio u društvu još dva vršnjaka i oni su uzeli pokvarena kola koja su bila ostavljena na servisu otključana i s ključem u bravi. Snimali su se telefonima i dali mom sinu da ih snimi dok su njih dvojica bila u kolima. Krenuli su u rikverc i zgazili mog Bojana. Posle toga je jedan pobegao, a drugi je ostao na mestu. Policija je brzo uhvatila begunca i bavi se slučajem. Rezultati obdukcije mog sina koja je završena  biće poslati u Zrenjanin, u Više javno tužilaštvo koje vodi istragu -  rekao je Branislav Tepić, otac stradalog dečaka, za Republiku.

Otac poginulog dečaka tvrdi da je dečak koji je upravljao kolima već poznat odranije policiji kao problematičan i nije mu jasno kako se njegov sin našao u društvu tog tinejdžera, mada ističe da ne živi sa sinom od razvoda s majkom dečaka. 

- Bojan i dvojica starijih sinova su se s majkom preselili u Bečej kad smo se razveli, a ja sam ostao da živim u selu Radičević. Bio sam sve vreme u kontaktu s decom, ali majka zna više od mene. Ja ne znam tog dečaka, u stvari, nijednog od te dvojice, ali za ovog koji je vozio znam da ima dosije i da je problematičan. Tukao je babu i počinio krađe. Zna se da je problem - istakao je neutešni otac. 

(Republika)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading