zoran marjanović
Foto: Alo/Dejan Briza

Suđenje Zoranu Marjanoviću (45), optuženom za ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović (33), odloženo je juče pred Višim sudom u Beogradu! Marjanović je otkrio za Alo! zbog čega nije došla pevačica Indi, za koju se sumnja da je sa njim u romantičnoj vezi!

Pred Višim sudom u Beogradu za 10. oktobar odloženo je ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, kompozitoru i tekstopiscu, optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Prethodnih meseci u medijima je kao bomba odjeknula informacija da su Zoran Marjanović i poznata pevačica Indira Aradinović Indi navodno u romantičnoj vezi. Njih dvoje za medije vezu nisu ni potvrdili niti negirali, već su istakli da im je „lepo zajedno“. Skoro deceniju unazad Marjanović je bio autor njenog najpoznatijeg hita „Bato bre“, a sada posle više godina često ih viđaju zajedno u susretima koji, kako su mnogi ocenili, prevazilaze prijateljski odnos.

Bio osuđen na 40 godina robije

Zoran Marjanović prvostepeno je osuđen na 40 godina zatvora, ali je ta presuda oborena i naloženo je novo suđenje koje je počelo u Višem sudu u Beogradu početkom ove godine. Tereti se da je tupim predmetom, udarcima u glavu, usmrtio suprugu, a zatim prijavio njen nestanak. Telo pevačice pronađeno je dan nakon nestanka, nedaleko od mesta na kojem je trčala, u kanalu. Reč je o nasipu u naselju Crvenka kod Borče. Tokom istrage ovog zločina saslušan je veliki broj svedoka koji su bili bliski porodici Marjanović, ubijenoj pevačici, kao i ljudi koji su učestvovali u potrazi. Ipak, i pored njihovih iskaza, prvostepena presuda protiv okrivljenog Marjanovića je pala.

Upitali smo Zorana Marjanovića pred početak suđenja gde je Indi i da li će doći da mu pruži podršku, na šta je kratko poručio.

- Došao sam bez Indi, jer ona ima obaveze. Znate, Indi snima spot - kratko je rekao Marjanović za Alo! 

Inače, Marjanoviću je suđenje odloženo jer su svi advokati bili sprečeni zbog obaveza. Takođe, svedokinja Teodora Krsmanović, inače sestra od tetke Jelene Marjanović, poslala je telegram u kojem je navela da ni ona ne dolazi.

U telegramu je Jelenina sestra Teodora navela da zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da svedoči. Od branilaca Marjanovića pojavila se Katarina Delibašić, advokatska pripravnica, koja je iznela objašnjenje da njen otac, advokat Veljko Delibašić, učestvuje u izradi zakona te da zato nije u mogućnosti da prisustvuje.

Osim Zorana, na suđenju se pojavila i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja je ranije trebalo da ponovi svedočenje. Svoj iskaz trebalo je da da i pevačicina tetka Ljubica Marković.  

Mazili se na bazenu

Beogradski mediji su u prethodnom periodu na raznim lokacijama fotografisali Marjanovića i Indi, a mnogima su privukle pažnju fotografije sa bazena. Naročito ona na kojoj Indi leži na ležaljci, a Zoran Marjanović joj mazi butinu. Međutim, i sama Indi je na svojim storijima na Instagramu postavljala fotografije, a jedna od njih je posebno bila provokativna, jer je postavila fotografiju iz bazena na kojoj svoje stopalo drži na grudima Zorana Marjanovića. Mnogi su i ranije spekulisali o njihovom odnosu, čak i dok je bila živa njegova supruga Jelena Marjanović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading