teodora krsmanović
Foto: Alo/Vladimir Marković

Piše: Mihajlo Žilović

Na današnjem suđenju okrivljenom Zoranu Marjanoviću za sudsku govornicu prvo je stala kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović.

Na pitanje sudije da li ostaje pri prethodnom iskazu rekla je da ostaje.

Nakon toga tužilac nije imao pitanja.

U jednom trenutku, sudija je pitala da li se seća trenutka kada Zoranov otac Vladimir Marjanovć odlazi u prodavnicu, pa je pita koliko je prošlo dok se nije vratio.

- Jelena i ja smo se taj dan čule u 16.42. Nakon toga je Vladimir otišao u prodavnicu jugom. Onda su otišli Zoran i Jelena. Bio je lep dan. Znala sam da Jelena brine o telu, rekli su da idu da prošetaju i da ona trči. Poveli su Janu. Otišli su kolima, rekla sam i prethodno da sam ih čula. Nisam zagledala da li su nešto poneli. Vladimir po odlasku u prodavnicu je poneo praznu kesu, ništa nije bilo u njoj. Oni su imali super odnos, ja sam tu svakodnevno dolazila. Zorana poznajem od kada je bio dete. Kada se Jecina majka razbolela svi smo joj pomagali, bila je tada nervozna. Sa Zoranom je imala dobar odnos - rekla je kuma Vera.

Zoran se u ponovljenom suđenju tereti da je ubio pevačicu i suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading