Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

U četvrtak u popodnevnoj smeni, u Osnovnoj školi “Ratko Pavlović Ćićko” u Prokuplju, dogodio se ozbiljan incident kada je učenik petog razreda bacio stolicu na nastavnika muzičke kulture, A.M., i naneo mu teške povrede.

Nastavniku je polomljen prst na nozi, a pomoć mu je ukazala ekipa Hitne pomoći prokupačkog Doma zdravlja. On je nakon pregleda hitno prebačen u Univerzitetsko klinički centar Niš.

Ono što je zanimljivo je da ovo nije prvi incident učenika. Deca se već dve godine plaše njegovih reakcija, ispričali su prisutni. 

Podsetimo, bivši učenik Tehničke škole "9. maj" u Bačkoj Palanci pretukao je profesora Slobodana Zorića, i naneo mu teške telesne povrede. Napad se desio u maju, nakon što je Zarić odbio da dozvoli nekadašnjem đaku da s razredom u koji je išao prisustvuje njegovom času.

- U poslepodnevnoj smeni, na prvi čas kod nastavnika praktične nastave Slobodana Zorića, sa učenicima iz odeljenja ušao je i bivši učenik. Počeo je da provocira nastavnika. Zorić ga je zamolio da napusti učionicu jer nije više učenik naše škole, a on ga je po izlasku fizički napao - navodi se, između ostalog, u saopštenju škole, koje je potpisala direktorka Snežana Ivelja.

(Alo/ProkupljePress)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading