Dečija klinika Tiršova
Foto: Tanjug/Tanjug

 

Od utorka o deci je brinula njena dvanaestogodišnja ćerka.

Dosadašnja istraga pokazala je da je trogodišnja devojčica T.D. juče popodne iz ormara uzela rakiju, popila nekoliko gutljaja i ubrzo izgubila svest. Starija sestra je tada pozvala komšiju, koji je kontaktirao oca dece, kako bi devojčicu što pre prevezli u bolnicu. Dete je oko 20 sati primljeno u bolnicu u Tiršovoj u teškom stanju i bez svesti.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu, uz saradnju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. Kako prenosi "Telegraf.rs", o ostaloj deci, uzrasta 13, 12 i 8 godina, brigu je preuzeo Centar za socijalni rad u Lazarevcu.

Nezvanično se saznaje da su majci izrečene hitne mere u vezi sa decom, a ona se trenutno nalazi u bolnici. Ukoliko se utvrdi da je decu zanemarivala, majka će po nalogu tužilaštva biti privedena.

Smejala se, pa kolabirala

- Ona se u jednom trenutku zavukla ispod kreveta, otvorila fioku i izvukla flašu sa rakijom. Popila je "prst" ili dva i zatim počela da se smeje i da skače, sve dok nije pala i izgubila svest. Naravno, dete nije znalo da je u pitanju alkoholno piće - navodi izvor medija.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading