P.I. ubio partnerku
Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se juče u jutarnjim satima, a tela je otkrio njihov komšija koji je prolazio pored kuće. On je video telo kako leži u dvorištu. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je pronašla i Predragovo telo kako visi obešeno. Uviđaj je trajao satima, a istraga koju vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu utvrdiće sve detalje ovog monstruoznog zločina.

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

 

Ekipa Alo! danas je posetila selo Salevac u kojem se dogodio stravičan zločin i zatekla šokirane komšije i rođake, koji ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo u njihovom naselju. Kažu da su poznavali i Predraga i Radmilu.

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

 

 Meštani sela su u šoku jer za Predraga, za kojeg se sumnja da je počinio stravičan zločin imaju samo reči hvale.

- Bio je izuzetan čovek. Istina je da ga je ona maltretirala. Isterivala ga je iz kuće kada god joj dune. Ali ono što je zanimljivo, zvala ga je ponovo nazad kada joj je bila potrebna pomoć,odnosno da bi on nešto uradio. Znate li da joj je on renovirao pola kuće, ugradio nove PVC prozore? A da bude ironija, kada god bi ga izbacila, on je spavao bukvalno na ulici, odnosno u nekim napuštenim objektima. Išao je da nadniči i sav novac koji bi zaradio donosio bi njoj - rekao je jedan od komšija

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

 

Komšije su rekle i da je njegov automobil još uvek u dvorištu.

- Evo ga njegov auto, a njemu su sve stvari. Koliko sam čuo, planirao je da ovoga puta trajno je ostavi. A šta se te noći dogodilo tačno između njih, pa ju je ubio, a potom se obesio, bojim se da nikada nećemo saznati - rekao je komšija.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading