ubistvo
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

 

Ubistvo i samoubistvo u okolini Smederevske Palanke otkriveno je juče u  ranim jutarnjim satima. Telo je otkrio njihov komšija koji je prolazio pored kuće. On je video telo kako leži u dvorištu. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć koja je pronašla i Predragovo telo kako visi obešeno. Uviđaj je trajao satima, a istraga koju vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu utvrdiće sve detalje ovog monstruoznog zločina.

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

 

Porodica nastradale, odnosno ubijene i samoubice, tokom jučerašnjeg dana nije imala snage da razgovara sa novinarima, ali su zato njihove prve komšije otkrile jezive detalje.

- Komšija je prvi video telo sa ulice, pa je odmah pozvao rođake. Rođak je došao sa policijom i Hitnom pomoći i tada je ugledao telo pokraj vinove loze. A malo dalje ispod vinjage bio je obešen Predrag - vidno potresen otkriva komšija iz sela.

P.I. ubio partnerku

Društvene mreže

 

 

On je objasnio da je u pitanju bračna, odnosno vanbračna zajednica koja je imala puno problema, pa se završila tragedijom.

- Tokom uviđaja smo čuli kako je Radmila udavljena. Sumnja se da je udavljena plastičnom rafijom. To je klupko plastificiranog konopca. Čuli smo da je pre tragedije Predrag radio u dvorištu, vadio je neku lozu, a malo je tad popio. Spominje se da je pio vino i rakiju. Verujemo da je i alkohol kumovao tragediji, jer su oni imali te zategnute odnose - objašnjava komšija i dodaje:

- Što se tiče Predraga, on je bio dobar i miran čovek. Upravo zbog te činjenice niko nije mogao da očekuje da će se na ovaj način razrešavati problemi koje su imali, da će to biti način kako će se okončati njihova veza, tragedijom - rekao je komšija.

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

 

On je potom otkrio kako i kada se zločin dogodio, a to sve na osnovu policijskog uviđaja.

- Sumnja se da se tragedija dogodila tokom noći, jer kada smo saznali za užas, stoka nije još uvek bila puštena, a telo je pronađeno ujutro oko 7.30 sati. Videli smo da je svuda oko kuće bilo otvoreno i pronađeno je uže u blizini drveta. Verujemo da je prvobitno tamo hteo da se obesiti, ali obesio se u blizini trema. Popeo se na hoklicu i... – ostalo je, nažalost, sve znate. Nije tačno da je udavljena jastukom ni da je ubijena u krevetu. Sve se to dogodilo u dvorištu i mislimo da je bilo neke borbe između njih, koja se, nažalost, kobno završila po oboje - rekle su komšije.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading