Ljubovija
Foto: Printscreen/princrin

 

Majka dečaka objavila je potresni video na svojim društvenim mrežama u kojem je podelila fotografije iz njihovog života dok je njen voljeni sin bio živ. Osmehe na njihovim licima, sreću u očima koja se vidi na fotografijama sada su zamenili neopisivi bol i tuga i nada da će osoba koja im je usmrtila kolima sina odgovarati.

 

 

- Ostalima dajemo do znanja da smo imali i imamo sa kim da se dičimo, ti si za nas živ i ako si na nekom drugom mestu ušuškan u našim srcima i duši. Volimo te majka i ćale tvoj - navodi se u potresnoj objavi.

Ljubovija

princrin

 

 

Podsetimo, njihov sin Đorđe preminuo je na mestu nesreće, a u novembru prošle godine, Loznički osnovni sud je odbacio optužnicu protiv sveštenika S. J. (29).

U prvostepenom postupku sveštenik J. S. je oslobođen krivice, ali je ta presuda poništena nakon žalbe i naloženo je novo suđenje. Novo suđenje trebalo bi da počne 25. septembra, a porodica stradalog dečaka neutešna je jer već dve i po godine čekaju pravdu.

Miroslav Radosavljević, otac maloletnog Đorđa,  ranije je rekao za "Alo" da je cela porodica slomljena od bola nakon presude i da, od kada su čuli reči sudije, ne mogu da dođu sebi i piju lekove za smirenje.

Ljubovija

princrin

 

 

- Od kada smo čuli presudu, nije nam do života. Evo sada će 16. novembar kada je mom pokojnom sinu rođendan, upravo smo se vratili iz kupovine. Na taj dan otići ćemo na groblje, na njegovom grobu pravićemo mu rođendan. Na to sam osuđen i tako ću morati da sinu čestitam rođendane dok sam živ - priča Miroslav kroz suze, prenose mediji.

Oni ističe da je sveštenika J. S. javno tužilaštvo optužilo, ali da ga je sud u Loznici oslobodio.

- Nadamo se da će tužilaštvo podneti žalbu na ovu sramotnu presudu, ako ne bude ništa, prodaću sve što imam i pokrenuti parnični postupak. Supruzi je bilo preteško, ja sam bio u inostranstvu, radio sam kada mi je stigao poziv, samo mi je rekla: „Dolazi kući, oslobodili su ga!“ i odmah sam krenuo nazad - priča neutešni otac.

Miroslav ističe da će pisati svim institucijama, jer ne želi da smrt njegovog deteta prođe nekažnjeno.

- Supruzi je bilo mnogo teško, pod velikim je stresom. Đorđe je bio naš sin jedinac, on nam je bio sve u životu. Ne želim više da živim ovakav život. Ovaj teret koji mi osećamo zbog smrti deteta i oslobađajuće presude ne bih želeo da iko ikada oseti - zaključio je neutešni otac.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading