Mika Aleksić
Foto: Alo/TANJUG/ JAROSLAV PAP

Piše: Mihajlo Žilović

Jakovljević je juče na ročištu u Višem sudu u Beogradu rekao da se Aleksiću pogoršalo stanje kada je otac žrtve Milene Radulović, kako tvrdi, „fizički nasrnuo“ na Aleksićevu suprugu.

Na ovu tvrdnju publika je imala burnu reakciju, zbog čega ih je sudija upozorio, a Jakovljević im je na to rekao „mnogo ste hrabri u gomili“.

Sudija je naložio da se, s obzirom na to da je Aleksić počeo da prima hemioterapiju, dopuni veštačenje kako bi se utvrdilo da li je sposoban da prisustvuje i prati suđenje.

Oštećena glumica Milena Radulović, koja je bila vidno uznemirena, u jednom trenutku je dok je izlazila iz sudnice rekla: „On će da umre, a mi ovo nećemo završiti.“

Mikin branilac Zoran Jakovljević istakao je za Alo! da Aleksić ima kancer debelog creva.

Milena Radulović

Foto: ATA Images

 

- Imao je zakazanu hemioterapiju u petak. Bio je uporan, stalo mu je da skine ljagu sa sebe, a svestan je činjenice da su mu dani odbrojani. Mika ima rak debelog creva, koji je metastazirao. On je takoreći nesposoban da prati suđenje - ističe advokat Jakovljević.

On kaže da je otac oštećene glumice Milene Radulović, kako tvrdi, u petak na prošlom ročištu „fizički nasrnuo“ na Aleksićevu suprugu dok se nalazila ispred sudnice.

- Mikina supruga Biljana prilazila je sama u petak sudnici jer je donosila dokumentaciju koju smo zaboravili u fascikli, a koju smo morali da prikažemo sudu. Ona je istu dodala mom kolegi advokatu na ulazu. U jednom trenutku se otac Milene Radulović izdvojio iz grupe iz koje je stajao. Krenuo je ka njoj i krvnički je ramenom udario u njeno rame. Ona je posrnula i skoro pala na pod- navodi Jakovljević, i dodaje:

- To se sve desilo ispred sudnice. Mi to nismo znali jer smo bili unutra, pa smo kasnije čuli. Takođe, ima svedoka koji su to videli, a ima i video-nadzor. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv njega, a povredu je pokazala policiji. Ovakvo ponašanje nije dopustivo ni prema kome - rekao je advokat Mike Aleksića.

Mika Aleksić

Foto: Dejan Briza

 

Učitelj glume optužen je za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju. Njega je prva za s***ualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke. Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading