Nesreća
Foto: Alo/Foto: 192.rs/ Privatna arhiva

Kako saznajemo, do sudara je došlo između raskrsnica Krst i Devijacija, a vozač autobusa je, videvši da mladić u automobilu ide ka njemu, krenuo je da skrene u jarak.

- Vozač autobusa je okupljenima nakon sudara ispričao: “Video sam automobil kako direktno ide na mene, kao da je vozač zaspao. Nije ni pokušao da me izbegne. Ja sam krenuo da skrećem u jarak, ali nisam stigao i ipak smo se čeono sudarili”- kaže za Alo! jedan od očevidaca.

Od siline udara autobus je završio u jarku prevrnuvši se na bok, a s druge strane puta sleteo je automobil marke “audi”, koji je vozio Nemanja. Njegovo vozilo se prevrnulo i bilo je potpuno smrskano.

Tinejdžer iz Banstola podlegao je teškim povredama na licu mesta, a 36 putnika u autobusu prevoznika “Lasta”, zadobilo je povrede, od kojih je 27 hospitalizovano u Novom Sadu, Beogradu i Sremskoj Mitrovici, a ostali su zbrinuti na licu mesta.

Na teren su izašle sve ekipe inđijskog Doma zdravlja i jedna ekipa Doma zdravlja Stara Pazova.

Udes

Foto: 192.rs

 

Dragan Nikolić, upravnik Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, gde je dovezeno 16 povređenih, kaže da su svi u stabilnom stanju.

- Jedan pacijent je primljen sa težim telesnim povredama na hirurgiju Kliničkog centra, a jedan pacijent je sa povredom grudnog koša upućen na bolničko lečenje u Institut za plućne bolesti- navodi Nikolić.

Na kućno lečenje je, posle ukazane pomoći, upućeno 14 pacijenata.

U Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici dovezeno je sedmoro povređenih - šest žena starosti 67, 64, 59, 58, 55 i 53 godine i muškarac starosti 43 godine.

- Niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje zahteva hospitalizaciju u bolnicu - poručili su juče iz Opšte bolnice.

Takođe, četvoro dece iz autobusa je upućeno u Institut za decu i omladinu Novi Sad na dalju dijagnostiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prijatelji porodice ispričali su za Alo! da je majka tinejdžera nakon najteže vesti o smrti svog sina završila u ambulanti Hitne pomoći u Inđiji i da su joj tamo dati lekovi za smirenje.

Stradali Nemanja ima brata, a njegova porodica živi u fruškogorskom vikend naselju Banstol, kod Fruške Gore.

Povodom njegove smrti oglasila se i Tehnička škola "Mihajlo Pupin", u Inđiji, koju je on pohađao.

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin" N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - stoji na sajtu škole.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading